Aktuális

Mit kezdjünk az üres WC-papír-gurigával?

Egyszerűen húzzuk le a toaletten! Itt a Zewa Aqua Tube<sup>®</sup>, a család kényelméért.
Mit kezdjünk az üres WC-papír-gurigával?

A Zewa minden termékével arra törekszik, hogy kényelmesebbé tegye a háztartások mindennapjait. Legújabb fejlesztése arra az apró, de ismétlődő bosszúságra kínál megoldást, amit az elfogyott WC-papírok gurigája jelent. Hová dobjuk az üres gurigát? Az Aqua Tube® a legegyszerűbb megoldást kínálja: húzzuk le a toalettben, mert azonnal feloldódik, mint maga a toalettpapír!

TÉNYLEG ILYEN EGYSZERŰ?

Igen! A lehúzható, biológiailag lebomló vagy újrahasznosítható Aqua Tube® alternatív módszert kínál a gurigáktól való megszabaduláshoz.Utánozhatatlanul egyszerű és kényelmes, mivel az Aqua Tube® az egyetlen, toaletten lehúzható WC-papír-guriga.

HOL HASZNÁLHATÓ?

Az Aqua Tube® minden olyan toalettben használható, ahol a toalettpapír vízöblítéssel lehúzható, még a régi a vízvezetékrendszereknél is. A guriga nem okoz dugulást, mert ugyanolyan cellulózrostokból készül, mint a maga a toalettpapír, és lehúzáskor azonnal feloldódik a lefolyócsövekben.

ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ? TERMÉSZETESEN: IGEN!

Az Aqua Tube® természetesen teljes mértékig újrahasznosítható is, és ezt a Zewa is támogatja és javasolja. Az Aqua Tube® pusztán egy alternatív, kényelmesebb módszert kínál a gurigától való megszabadulásra.

MINDEN ZEWA TOALETTPAPÍR AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜL?

Ez év elejétől a Zewa valamennyi toalettpapírja az Aqua Tube® technológiával készült gurigát tartalmaz. A termékek csomagolásán több nyelven is feltüntetjük, hogy az Aqua Tube® az egyetlen toaletten lehúzható guriga, és a gurigán is látható az Aqua Tube® jelzés.

Látogasson el a www.zewa.hu honlapra a további érdekességekért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top