Aktuális

Hidegfront csap le ma ránk

Késő délutántól számolnunk kell záporok, helyenként zivatarok kialakulásával.

Kedden eleinte napos, fátyolfelhős idő várható, majd késő délután, este északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, egyre több helyen alakul ki zápor, helyenként zivatar. A szél megerősödik, késő délutántól helyenként viharossá is fokozódik. A minimum-hőmérséklet 5–10 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 20–25 fok között alakulnak.

Szerdán eleinte erősen felhős lesz az ég, majd északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, kisüt a nap. Eleinte több helyen, később főként keleten várható eső, zápor. Többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban 8–13 fok között alakul a hőmérséklet. Nappal 12–16 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön is megerősödik időnként a szél, de sok napsütés várható, néhol lehetnek záporok – legnagyobb eséllyel északkeleten. A minimum-hőmérséklet 2–7 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 13–18 fok között alakulnak.

Pénteken a több-kevesebb napsütés mellett néhol lehet zápor, többfelé megerősödik a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet 2–7, a legmagasabb 16–21 fok között alakul.

Szombaton többfelé megerősödik a szél. Eleinte még keleten lehet némi napsütés, szórványosan várható eső, zápor. A leghidegebb órákban 5–10 fok között alakul a hőmérséklet. Nappal 13–19 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap már többnyire mérsékelt marad a légmozgás. Gyakran erősen felhős lesz az ég, több helyen várható eső, zápor. A minimum-hőmérséklet 5–10 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 12–17 fok között alakulnak.

Forrás: met.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top