Aktuális

Hétvégén akár 20 fokot is mérhetünk

Csütörtökön és pénteken szórványosan még számítani kell kisebb esőre, záporra, hétvégén azonban napos, száraz idő várható, 20 fok körüli maximumokkal.

Csütörtökön hosszabb-rövidebb időre mindenütt kisüt a nap, emellett nyugaton és délen helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat. A keleti, északkeleti szél többfelé élénk, délen időnként erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 18 fok között valószínű.

Pénteken délen többször, másutt csak időnként erősen megnövekszik a felhőzet, emellett délen kevesebb, másutt több napsütésre is számíthatunk. Főként délen szórványosan várható eső, zápor. Az északi szél megélénkül, északkeleten meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Szombaton gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem lesz. Az északi, északkeleti szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között valószínű.

Vasárnap túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és 5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Forrás: met.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top