Aktuális

Ezért ne ne facebookozz!

A Facebooknak kétségkívül rengeteg előnye van: könnyen tarthatjuk a kapcsolatot a távol élő szeretteinkkel, nem kell sms-re, telefonra költeni stb., azonban vannak hátrányai is. Bloggerünk rájött ezekre és inkább törölte a profilját.

Tudni kell rólam, hogy vannak dolgok, amiket a külvilággal nem osztottam meg soha: a napi problémákat. Igyekeztem olyan profilt kialakítani, ami békésnek és boldognak mutat, akárhogy is éreztem magam éppen. Szívesen megosztottam cikkeket is, de kb. 300 oldal volt lájkolva nálam. Tehát a 300 ismerős mellett 300 oldal posztolt mindig az idővonalamra. Plusz én is posztoltam, fényképeket (profikat és otthon készülteket) és bölcsességeket is. Ám ezek csak pár perces kielégülést okoztak, napi szinten azt éreztem, ha engem nem lájkolnak, nem érdeklem őket, és ha én nem lájkolok, akkor megsértődik valaki… Az igazságot nem tudom, sosem kérdeztem meg senkitől…

Tehát tele volt az idővonalam, és ha óránként nem mentem fel, “lemaradtam” valamiről. Így éreztem.

És hogy érzek most? A teljes cikket a Citromból limonádé blogon találod.

Miért ne facebookozz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top