Aktuális

Idén már nem lesz hó

A hét végén helyenként esőre lehet számítani, néhol megerősödhet a szél is, de szilveszterkor már nem valószínű csapadék, mérsékelt marad a légmozgás. Az év utolsó napjaiban a leghidegebb órákban is csak –1 körül várható, napközben viszont akár +12 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Szombaton erősen és gyengébben felhős időszakok váltakoznak, több-kevesebb napsütés is várható. Az Északi-középhegység térségében helyenként előfordulhat kisebb eső, zápor, de másutt nem valószínű csapadék. A déli–délkeleti szél északnyugaton gyakran megerősödhet. A minimum-hőmérséklet –1 és +4 fok között várható, a nappali maximumok +6 és +12 fok között alakulnak.

Vasárnap a Dunántúlon többfelé, a középső országrészben szórványosan várható eső, zápor, keleten nem valószínű csapadék. Emellett néhol megerősödhet a szél is. A leghidegebb órákban –1 és +4 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 5-10 fokig melegedhet a levegő.

Hétfőn kezdetben főként keleten még lehet elszórtan eső, illetve zápor, majd megszűnik a csapadék. Néhol megerősödhet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet –4 és +1, a legmagasabb +4 és +9 fok között alakul.

Kedden, az év utolsó napján változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Mérsékelt marad a szél, csapadék sem valószínű. A minimum-hőmérséklet –4 és +1 fok között valószínű. Napközben +2 és +6 fokig melegedhet a levegő – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top