Aktuális

Nők Lapja adventi különszám

Elérkezett az év legszebb hónapja, december, és vele az advent. Az ünnepekre különleges ajándékkal kedveskedünk az olvasóknak, a Nők Lapja adventi különszámával.

Nők Lapja adventi különszámNéhány ajánlat a tartalomból:

Megmutatjuk, hogyan készíthetünk egyszerűen adventi naptárat és hogyan csomagolhatjuk be újszerűen az ajándékokat. Táskát és pulóvert kötünk, a nyári lekvárokat ünnepi díszbe csomagoljuk, hogy ajándék készüljön belőlük. Nem feledkeztünk meg az ünnepi finomságokról, kedvenceinket új és régi receptek alapján is megsütjük őket.

Felidézzük az 1900-as évek elején készült képeslapokat, amikre igazán szívmelengető üzenetek, üdvözletek kerültek. A karácsonyfára a legszebb díszeket válogattuk ki, hogy igazán szép legyen! Belső Nóra pszichiáterrel interjú készült, amiben többek között arról is beszélgettünk, hogyan tudunk ráhangolódni az ünnepekre a sok teendő közepette. Mert ez a legfontosabb ahhoz, hogy áldott, szép karácsonyunk legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top