Aktuális

Startup: magyar fiatalok a világhír küszöbén

A világ legnagyobb startup-versenyének döntőjébe két magyar csapat is bejutott. Szombatig még mi is hozzájárulhatunk a sikerükhöz. Nekünk szívügyünk, szavazzatok ti is!

Bár úgy tűnik, az őszi-téli időszak „medvehagymája” a startup (mindenki erről beszél, mindenki ezt dicséri, és mindenki startup), el kell ismernünk, hogy hatalmas lehetőség előtt áll két magyar csapat, és mi szívből drukkolunk nekik, mert mindkét projekt elég izgalmas.

Az ötödik budapesti  Startup Weekenden a zsűri két magyar induló vállalkozás, az ARYS és az Opp.io koncepcióját találta a legjobbnak, így ez a két csapat képviselheti hazánkat a nemzetközi döntőben. A Global Startup Battle weboldalon a magyar indulók a világ száz országának kétszáz városában legjobbnak bizonyult ötletekkel versenyeznek. A tét nagy: a győztes, vagyis az, aki a legtöbb szavazatot kapja, 500 000 dollárt nyer, az első 15 vállalkozás pedig részt vehet majd a Google startup programjában.

Egyszerűbb projektmenedzselés

Az Opp.io egy olyan kommunikációs projektmenedzsment eszközt kínál, amellyel a munkahelyi levélforgalom drasztikusan csökkenthető. A teamekben dolgozó munkatársak rengeteg időt spórolhatnak meg az alkalmazással, miközben a projekt előrehaladása az eddigieknél sokkal egyszerűbben követhető.
Az ő bemutatkozó videójukat külön szeretjük, mert minimál és lényegre törő.
Szavazni rájuk itt lehet!

Virtuális üzenetek

Az ARYS nevű alkalmazás abban segít, hogy ha egy városban járunk, virtuális üzeneteket, képeket, videókat helyezhessünk el bárhol: házfalon, épületen, parkban, szökőkúton. Az üzeneteket persze csak azok láthatják, akikkel megosztjuk őket. 

Az ARYS csapatára itt szavazhattok!

Szavazni a +1 feliratú gomb megnyomásával lehet, egy e-mail-címről 24 óránként egyszer, december 7. reggelig. A rendszer elkéri e-mail-címünket, és a szavazatunk akkor lesz érvényes, ha egy visszaigazoló e-mailben ezt jóváhagyjuk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top