Aktuális

Komoly lehűlést hozhat a Mikulás

Az átlagosnál hidegebb, télies időre számíthatunk, melyet időnként kisebb hószállingózások tarkíthatnak.

Szerdán szárazabb, többfelé napos időre van kilátás, de a déli határvidékhez közel eső területeken még hószállingózás, gyenge havazás kialakulhat. Északon -5 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, kora délután 0 és +5 fok várható – írja az Időkép.

Csütörtökön északnyugat felől egy melegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól kisebb mennyiségű vegyes halmazállapotú csapadék is kialakulhat. Hideg, fagyos lesz a hajnal, napközben 1-5 fokra számíthatunk.

Pénteken ismét szárazabb levegő érkezik fölénk, így változóan felhős-napos időben bízhatunk, csapadék nem valószínű. A délután folyamán 1-6 fok között alakul a hőmérséklet.

A hétvégén is folytatódik a télies jellegű idő, főként szombaton alakulhat ki helyenként kisebb havas eső, hózápor. Hajnalonként továbbra is fagyni fog, délutánonként 5 fok közelébe emelkedik a hőmérséklet.

A Köpönyeg előrejelzése szerint december 6. táján tovább nő az esély a lehűlésre, -2 és 3 fok körül alakul a napi csúcshőmérséklet.

Hétfőn ilyen volt a hóhelyzet Galyatetőn:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top