Aktuális

Cidrizünk napközben, +5 fok sem lesz

A következő napokban az évszakhoz képest hidegebb időjárás várható, de a hét vége felé már valamivel melegebb lesz.

Kedden nyugaton, északnyugaton és a déli határhoz közeli területeken lehet kisebb havazás, hózápor, de többfelé már hosszabb-rövidebb időre kisüt a Nap – írja az Időkép. Nyugaton, északnyugaton továbbra is viharos széllökésekre számíthatunk. A délután folyamán 0 és +4 fok között alakul a hőmérséklet.

A hétfő hajnalban kezdődött havazás következtében mintegy 4 centiméter vastagságú hótakaró alakult ki az ország legmagasabb pontján, Kékestetőn. Délutánig nagyjából 5 centiméter hó esett és -5 fok volt Dobogókőn. Galyatetőn pedig ilyen volt a hétfői hóhelyzet:

Megnézem
Összes kép (1)

Szerdán szárazabb, többfelé napos időre van kilátás, de a déli határszélen még kisebb hószállingózás előfordulhat. Továbbra is számítani kell erős, északias széllökésekre. Hajnalban helyenként -5  fokra csökken a hőmérséklet, nappal 0-5 fok várható.

Csütörtökön vegyes halmazállapotú csapadékra van kilátás. Hajnalban ismét -5 fok körül alakul a hőmérséklet, napközben 0 és +3 fok várható.

Pénteken és szombaton is folytatódik a télies jellegű idő, a napos időszakok mellett elszórtan kisebb havas eső, egy-egy hózápor esetleg kialakulhat. Hajnalonként továbbra is fagyni fog, nappal 0-5 fok közötti maximumokat mérhetünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top