Aktuális

Hajléktalan veterán őrületes átalakulása

Time-lapse videó mutatja be a férfi bámulatos átváltozását.

Az amerikai veterán Jim Wolf már évtizedek óta alkoholizmussal küzdött és az utcán élt. 2013 szeptemberében azonban esélyt kapott egy emberibb életre. A nehéz sorsú veteránokat segítő nonprofit szervezet, a michigani Degage Ministries ugyanis felkarolta a férfit: fodrász és stylist vette kezelésbe a hajléktalant, és teljesen átváltoztatták a külsejét. Igazán szívbemarkoló, amikor a többórás, szépítő kezelés végén Jim – szembesülve új külsejével – könnyes szemmel megöleli az átalakító csapat tagjait.

Hála a nagy átalakításnak, azóta Jim élete is sínre került. Új külseje révén hatalmas önbizalomra tett szert, s immár rendszeresen látogatja az Anonim Alkoholisták gyűlését, valamint elkezdett saját házra gyűjteni.  

„Minden nap szembesülünk a hajléktalanléttel, de szinte alig veszünk tudomást az utcán élőkről. Szerettük volna bemutatni, hogy bármilyen kis segítség is csodákra képes” – magyarázza Rob Bliss filmes, aki videóra vette Jim teljes átalakítását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top