Aktuális

Hajléktalanokat hívtak meg az esküvői fogadásra

A pár lemondta az esküvőt, a befizetett lakomát azonban nem hagyták kárba veszni.

Hajléktalanokat hívtak meg az esküvői fogadásraAz Atlantában élő Carol és Willie Fowler lánya, Tamara, 40 nappal a tervezett időpont előtt fújta le az esküvőjét. A szülei ekkorra azonban már lefoglalták és ki is fizették a 200 személyesre tervezett fogadást. Mivel az étterem már nem fizette volna vissza a pénzt, Fowlerék úgy döntöttek, hogy az esküvői fogadás helyett jótékonysági ebédet tartanak, ahová hajléktalanokat hívnak meg.

Felkerestek egy rászorulókkal foglalkozó szervezetet és az ő segítségükkel szervezték meg a lakomát. Az ebéden négyfogásos menüt fogyaszthattak a legszegényebbek, köztük rengeteg gyerek. Az eseményen Tamara is részt vett és örömmel látta, hogy ha már az esküvője meghiúsult, azért rengeteg embernek szereztek örömet.

Carol Fowler egy sajtónyilatkozatában másokat is arra bátorított, hogy amennyiben hasonló helyzetbe kerülnek, lépjenek kapcsolatba egy jótékonysági szervezettel, és adják meg a lehetőséget a rászorulóknak, hogy kihasználhassák azt, ami egyébként kárba veszne.

A Fowler család egyébként azt tervezi, hogy a jótékonysági ebédet szponzorok bevonásával jövőre is megrendezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top