Aktuális

Idegenek választanak nevet a születendő babának

A szülőknek megéri: végre ki tudják fizetni a hiteltartozásukat.

Idegenek választanak nevet a születendő babánakBizarr nyereményjátékot hirdetett az amerikai Belly Ballot közösségi oldal: a nyertes szülők beleegyeznek, hogy vadidegen internetezők választhassanak nevet születendő gyermeküknek, amiért cserébe 5000 dollárt – azaz nagyjából 1 130 000 forintot – tehetnek zsebre.

A játékot egy Los Angelesben élő kismama, Natasha Hill nyerte meg. Mivel ő és a vőlegénye nem szeretnék előre tudni, hogy lányuk vagy fiuk születik majd, ezért a szavazók március végéig egy fiú- és egy lánynevet is kiválasztanak majd a babának.

A fiatal nő egy sajtónyilatkozatában elárulta, hogy a pénznyeremény egy részéből a hiteltartozásukat fizetik majd ki, míg a fennmaradó összeget félreteszik a gyermekük majdani taníttatására.

Az oldal közösségével egyébként bárki más is megszavaztathatja, hogy milyen nevet adjon a gyerekének, igaz, őket nem kötelezi pénznyeremény, hogy valóban arra a névre anyakönyveztessék a babát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top