Aktuális

Együtt ünnepeltek a bloggerinák

Március 1-jén átadták a Bloggerina 2013 verseny díjait. Az ünnepség nagy bloggertalálkozóvá alakult, hiszen sokan eljöttek az indulók közül.
Együtt ünnepeltek a bloggerinák

Majdnem háromszázötvenen indultak a Nők Lapja Café és a Cafeblog versenyén, ahol az év legjobb női bloggerét kerestük. Azon már hét elején lelkendeztünk egy sort, hogy megvannak a nyertesek: a Bloggerina 2013 verseny első helyezettje Limara péksége, azaz Libor Mária lett, a verseny különdíjasa pedig Kifli és Levendula, vagyis Gáti Éva.
Nemcsak őket, de az élmezőnyt is vendégül láttuk március 1-jén a díjátadási ünnepségen a Sanoma-székházban. Nagyon klassz és hasznos este volt!

„Jó volt találkozni a szerzőkkel, örültem, hogy ennyien eljöttek, még úgy is, hogy rohantak utána a vonathoz – meséli Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője. – Sok bloggerinával beszélgettem, és bízom benne, hogy hamarosan az NLCafé oldalain is láthatjuk az írásaikat.”

Ez egészen biztosan így lesz, hiszen az egyik fődíj az volt, hogy a nyertes állandó szerzője lehet a Nők Lapja Cafénak. Ám nemcsak rá számít a szerkesztőség!

Együtt örült az ötven legjobb női blogger
Együtt örült az ötven legjobb női blogger

 

„A verseny során rengeteg jól író, saját témájában profi ember került reflektorfénybe, akinek helye van az oldalunkon” – mondja Jakab Kriszta, aki nagyon sok pozitív, támogató visszajelzést kapott, és persze kritikát is.
„Megfogadjuk a tanácsokat – mondja a főszerkesztő –, a Bloggerina 2014 verseny még jobb lesz, mint az idei volt!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top