Aktuális

Bekötött szemmel vág hajat a sztárfodrász

Bekötött szemmel és két kézzel vág hajat egy ukrán fodrász. Beülnétek a székébe?

Oleg Maksakov 10 éves kora óta vág hajakat: az első „áldozata” egy hosszú hajú szuperhős baba volt. Miután látta a Terminátort, úgy döntött, az igazi férfiaknak olyan hajuk van, mint Schwarzeneggernek a filmben, vagyis rövid.

Bekötött szemmel vág hajat a sztárfodrász

 

Egy katonai iskola elvégzése után rájött, ő mégsem élhet hajvágás nélkül, és bizony megnéztük volna a katona apját, amikor előadta neki, hogy ő fodrász lesz, és nem a hagyományos utat követi, hanem egyszerre két kézzel és bekötött szemmel vágja le mindenki haját, legalábbis annak, aki vállalkozik rá. Az első élő ember, akin kipróbálta a merész hajvágási módot, az édesanyja volt. Ő is és az utána következők is megúszták fülvágás nélkül.

Sokáig gyakorolta a kétkezes vágást, először bábukon. Az ukrán fiatalember egyébként nagy népszerűségnek örvend a vendégek körében, ráadásul annak, aki vállalja, hogy ezzel a módszerrel csináljon neki frizurát, nem kell fizetnie az extrém szolgáltatásért.

Nézd meg, hogy vág bekötött szemmel hajat Oleg! A vakvágás 1.48-tól kezdődik!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top