Aktuális

Jön az ónos eső!

Még mindig elhisszük naivan, hogy vége a télnek. Pedig sajnos nem: havazás és ónos eső jön a héten.

Tudtuk, hogy hétvégén esik majd a hó, de kicsit bíztunk benne, hogy mégsem. (Itt kérünk elnézést a síelés, szánkózás szerelmeseitől.) Csak azért voltunk csalódottak, mert nagyon várjuk a tavaszi napfényt, ami úgy tűnik, még egy darabig nem akar eljönni.

Jön az ónos eső!

Hétfőn még északon szállingózhat a hó, de itt-ott azért kisüthet a nap az Időkép előrejelzése szerint. Mínusz és plusz 3 fok között alakul a nappali hőmérséklet.

Kedden feltámad a szél, és főleg a Dunántúlon, aztán keleten is eshet a hó, amit havas eső vált fel. Sajnos ónos eső is nehezítheti az életünket, szóval vigyázzatok! Szerdán akár plusz öt fok is előfordulhat, de esőre vagy hóra számítani kell!

A melegfrontra érzékenyek készüljenek, mert annak ellenére, hogy nem lesz melegebb, a magasban melegedés kezdődik, és rájuk bizony hat majd: ilyenkor kicsit nehezebb az ébredés, kicsit nyűgösebbek a szokásosnál. A fejfájást vagy migrént próbáljuk borsmentateával gyógyítani a Meteoklinika meteogyógyásza szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top