Aktuális

Napi cuki: Pótaganccsal karácsonyozik a rénszarvasbaba

Gazdája nem akarta, hogy Kate agancs nélkül vezesse a karácsonyi menetet.

Kate, a rénszarvasborjú a brit hercegi pár első házassági évfordulóján, 2012. április 29-én született, ezért nevezték el Katalin hercegnéről. Gazdái úgy tervezték, hogy idén a bájos kis állat vezeti majd az angliai Bromyard városában a karácsonyi felvonulást, ehhez azonban jó esetben már agancsot kellett volna növesztenie.

Kate-nek azonban nem nőtt ki idejében az agancsa, gazdája, Trevor Hill viszont nem szerette volna, ha a kis rénszarvas emiatt kakukktojás lenne az eseményen. Épp ezért aprólékos munkával egy másik szarvasa levetett agancsából készített neki pótagancsot.

Agancs nélkül is cuki
Aganccsal és agancs nélkül is cuki

A borjú végül ebben a fejdíszben vezette a 14 rénszarvasból álló ünnepi menetet. „Az emberek észre sem vették, hogy nem igazi az agancsa” – árulta el utólag büszkén Trevor Hil egy brit lap riportjában.

A pótagancsok valóban meggyőzőek, bár a kis Kate szerintünk anélkül is tündéri. 

 

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt töltheted le az alkalmazást A Windows Phone-ra!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top