Aktuális

Egyszerre halt meg a 62 éve házas pár

Állítólag még csak meg sem csókoltak soha mást egymáson kívül, 62 évig éltek együtt. Nem akartak elválni a halálban sem.

MelviDoris és Melvin Cornelson
Doris és Melvin Cornelson
Forrás: Huffington Post

„Soha nem randiztak mással – mondta az idős pár lánya, Candi. – Boldogok voltak, tudom.” Melvin és Doris Cornelson 62 évig voltak házasok, ami már önmagában is döbbenet. Irigyeljük őket!

Állítólag még csókolózni sem csókolóztak mással, és idén, amikor a házassági évfordulójukat ünnepelték, a 85 éves Melvin egy szerelmes dalt is elénekelt a feleségének. Bármerre mentek, mindenhol felkapták az emberek a fejüket a nyolcvanas házaspárra, akik ilyen hosszú házasság után is kézen fogva jártak.

Melvin súlyos beteg lett, és úgy halt meg, hogy a felesége az ágya mellett ült, és fogta a kezét. Aztán a 80 éves Doris fogta magát, lefeküdt aludni, és többet nem kelt fel. Sohasem mentek egymás nélkül sehova, mondta a lányuk. „Ezért gondolom, hogy őket a halál sem tudta elválasztani, most már nem kell semmi mást csinálniuk, csak együtt mosolyogni a túlvilágon” – tette hozzá a lányuk, Candi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top