Aktuális

Mi a legizgibb egy hotelszobában: a sampon vagy a pornó?

Végigszagolják a piperecuccokat a nők, a férfiak meg rámennek a pornócsatornákra. Mit csinálnak először a nők, és mit a pasik, ha megérkeznek egy hotelszobába?

Azt, hogy akár televíziót vagy vécédeszkát is ellopnak a kedves vendégek a szállodákból, már tudjuk. Azt, hogy mit csinál a nagy többség a szobában, miután becsukja maga mögött az ajtót, már kevésbé. Amíg a nők a pici samponokat meg a tusfürdőt tanulmányozzák, a férfiak már nyúlnak is a távirányító után és végignézik a pornócsatorna-kínálatot. Így kezdik a szabadságukat a férfiak és a nők, legalábbis ezeket teszik szinte rögtön azután, hogy megérkeznek egy hotelba egy angol felmérés szerint.

A tesztben szereplő férfiak majdnem 20 százaléka ismerte be, hogy ők bizony azonnal végignézik, milyen csatornák vannak a tévén, de főleg a pornó érdekli őket. A nők 15 százaléka mondta ugyanezt, pornó nélkül.

Sampon vagy pornó? Hotelszokások pasi módra.

Mind a pasik, mind a nők fele rögtön az ablakhoz vagy a teraszra megy, hogy megnézze, milyen kilátás nyílik a pár napra otthonul szolgáló szobából.

A megkérdezett nők 16 százaléka bevallotta, imád az ágyon ugrálni, miután becsukta maga mögött a szoba ajtaját – a férfiak is csinálják ugyanezt, csak valamivel kevesebben.

Nagyjából csak minden tizedik pasit érdekel, hogy milyen tusfürdő, sampon vagy szappan lapul a fürdőszobában, míg a nők számára szinte az első számú kérdés, persze a kilátás után, milyen kis piperecuccok vannak a kád mellett.

A minibár sem maradhat ki a feltérképezésből, és hiába gondolnánk, hogy a teremtés koronái nyitják ki először az ajtaját, inkább a nővendégek kíváncsiak, milyen finomságok rejlenek odabenn.

Te mihez nyúlsz először, ha megérkezel egy hotelbe vagy panzióba? Távirányító vagy szappan?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top