Aktuális

Kutyájukra költötték az álomnászútra félretett pénzt

Amikor kiderült, hogy szeretett kutyájuk rákban szenved, a fiatal pár tétovázás nélkül nyúlt a nászútra összespórolt pénzhez.
Nagyon szeretik

Nagyon szeretik

Forrás: dailymail.co.uk 

Claire és Ceri Morgan évek óta álmodoztak arról, hogy Las Vegasba mennek nászútra. Kitartó munkával 7500 fontot, azaz mintegy 2 300 000 forintot gyűjtögettek össze az álomutazásra.

Már az utazás időpontját is kitűzték, ám az állatorvosuk júliusban sokkoló diagnózissal szembesítette őket: ötéves kutyájuk, Teeto rákban szenved, és bár meg lehet még menteni az életét, ám a terápia összesen közel 7000 fontba kerül. 

A pár azonnal lemondta a nászutat, mivel úgy döntöttek, az arra szánt pénzt a kutya gyógyíttatására költik. Az állatnak azóta amputálni kellett az egyik lábát, jelenleg pedig kemoterápiás kezeléseket kap. Nagyon jól tűri a terápiát, és minden esélye megvan arra, hogy meggyógyuljon.

„Nagyon vártuk a nászutat, de Teeto volt az első” – nyilatkozta egy brit lapnak az autószerelő férj, Ceri. „Nászútra később is elutazhatunk még, ha újból összespóroljuk rá a pénzt, de a kutya egy életre szól, és szeretnénk, ha Teeto még sokáig velünk maradna” – fogalmazott az óvodai dajkaként dolgozó Claire. Bár minden állatnak ilyen gazdái lennének!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top