Aktuális

Pornószínészeket áldott meg a pápa

A Botrány a Vatikánban című film készítői átverték a mit sem sejtő egyházfőt. Valószínűleg hatalmas kártérítést fizethetnek majd.

Pornószínészeket áldott meg a pápaSzeptemberben jelenik meg Botrány a Vatikánban címmel egy pornófilm, amiben XVI. Benedek pápa is szerepel, jelentette be a film szlovák producere. Az egyházfő természetesen nem tudott róla, hogy egy felnőttfilmhez asszisztál, de a filmeseknek sikerült őt átverniük.

Pornóból az egyházba?

Egy vatikáni találkozón áldott meg fiatal papnövendékeket a pápa, és itt keveredett az igazi papjelöltek közé néhány álruhás pornószínész. „Nem éppen szokványos úton kerültem el az egyházhoz, a felnőttfilmek juttattak el idáig” – írta az egyikük a Facebook-oldalán egy képaláírásban. A fotón együtt szerepelt a pápával, de a képet azóta törölték.

A botrány mindenesetre már érik az olasz sajtóban, a helyi lapok szerint a Vatikán hatalmas kártérítést követel majd a filmet gyártó cégtől. A pornóbarát oldalak szerint a filmesek majd arra a sorsra jutnak, mint a Pussy Riot nevű orosz lányegyüttes, akik Putyin ellen tüntettek egy templomban és ezért két év börtönt kaptak.

Magyar botrányok

A pornósok tevékenykedése hazánkban is okozott nem egyszer botrányt, az utóbbi években egyre több nyilvános helyen forgatott pornófilmről adott hírt a sajtó. Nemrég például kiderült, hogy egy amerikai társaság Budapest közterein forgatott több jelenetet, például a Gellért-hegyen, a Váci úton, vagy az Andrássyn, ahol egy lengén öltözött nőt megalázó helyzetben kötöztek ki a nyílt utcán. Korábban a Teve utcai rendőrpalota mellett, a rend őreinek orra előtt, és a Ferenciek terén is készültek hasonló filmek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top