2017. 08. 18. Ilona

Egész héten marad a 30 fok

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Nemcsak viharos szél, de jégverés is pusztított vasárnap: még sok helyütt dolgoznak a helyreállításon. A héten is lesz eső, de kánikula is.
2012. 07. 31. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Az ország még mindig nem tért magához teljesen a vasárnapi vihar után. Az eső és szél a fővárosban és Pest megyében tombolt a legerősebben, de Zalában és Fejérben is pusztítást végzett; Zalaegerszegen jégverés is volt! Szentendrét százmillió forint kár érte, sőt a Váci Világi Vigalom rendezvényen négyen megsérültek. Budapesten a legtöbb esetben leszakadt faágak okoztak gondot, sok autó megrongálódott, és számos épület tetejét bontotta meg a szél. Volt, ahol villanyoszlop dőlt az úttestre, másutt  autóra dőlt fa, miközben ültek a kocsiban.

 Egész héten marad a 30 fok

Az előrejelzések szerint kedden is lesznek felhőszakadások, az intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 25-30 millimétert meghaladó csapadék hullhat, ezért kilenc megyére, valamint a főváros területére elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Ez elég rossz összkép, ehhez képest meglepő, hogy kimondottan forró napok jönnek. A mai 29 foktól eljutunk egészen a 34-ig: hétfőn lesz a legmelegebb, de a hétvégére is kánikula várható. Ha sikerül víz mellett tölteni az időt, akkor ez kimondottan jó hír.
Olvass tovább

Hozzászólások

KayS. 2012-07-31 19:43

úúúúúúúúúúúúúútálom a meleget

 

Ha jönne egy jótündér, és kívánhatnék hármat, az a december, január, február lenne. És mivel rendes vagyok, elég, ha csak az egyiket teljesíti :)

inmélius 2012-07-31 18:21

Yessssssss! Én is ezzel bíztatom magam:) hogy aztán egész télen arról sipákoljak: nemsokára itt a nyár...

milfordd 2012-07-31 17:46

már csak 1 hónap a nyár!

six83 2012-07-31 17:35

De kár! Utálom a meleget és alig várom, hogy vége legyen a holnap elkezdődő augusztusnak!!!

business 2012-07-31 17:26

Mondom már mióta, hogy Skandináviába kéne költözni valahova, ezt a szaunát annyira rosszul tűröm, de a sivatagba sem kívánkozom őszintén szólva.

akishamis 2012-07-31 12:40

"Ha sikerül víz mellett tölteni az időt, akkor ez kimondottan jó hír. "

Hát sajnos nem vagyok biztos benne.
Nekem sikerűlt a víz mellett tölteni a kánikula nagy részét, és ha valakit érdekel, elmondhatom hogy jobban szeretném ha most alkalmam lenne szánkózni......
Tudhattam volna hogy valami nincs rendben, már az úton idefelé. Olyan meleg volt, hogy a kukoricaföldeken kipattogtak a kukoricák, mielőtt beértek volna......
Amikor ideértem, a víz teteje meleg volt, mélyen kellett halásznom, de mikor fogtam halat, mire kihúztam megfőtt.....pedig sülve szeretem.
Szóval korán véget vetek a mostani kirándulásomnak, azt hiszem útközben mégegyszer kipróbálom hogy meleg van-e. Az az ötletem, a megmaradt fűszerem beleszórom a Dunába,.........szóval ha halászlé folyik a Margitsziget mellett.......

Nők Lapja Cafe 2012-07-31 12:40

Nemcsak viharos szél, de jégverés is pusztított vasárnap: még sok helyütt dolgoznak a helyreállításon. A héten is lesz eső, de kánikula is.

Nők Lapja Café: Egész héten marad a 30 fok