Aktuális

A Disney levetkőztette a Mikulást

Mikulásnak nézték a családapát Disneylandben, ezért ruhát kellett váltania. A férfi dühöngött, mert a Mikulás mindenkié.

A Disney levetkőztette a MikulástEgy nagy szakállú, pirospozsgás férfi elkövette azt a hibát, hogy mikulásos pólóban indult el a családjával az amerikai Disneylandbe, írja a Gawker nevű hírblog. Miután több látogató megörült neki és autogramot is kértek tőle, a kalandpark alkalmazottai útját állták és felszólították, hogy cseréljen ruhát.

Arra is megkérték, hogy ha még valaki autogramot szeretne tőle, akkor világosítsa fel, hogy ő nem az, akinek gondolják, csak egy turista, úgyhogy hagyják békén. A Disney utólag azzal magyarázta a szigort, hogy a férfi összezavarta a vendégeket. Fájdalomdíjként adtak neki ingyenbelépőket, mégsem sikerült teljesen kiengesztelni.

„A Mikulás nem a Disney-é, a Mikulás mindenkié” – panaszkodott a férfi, aki egyébként néhanapján tényleg vállal fellépéseket teljes Mikulás-jelmezben. Ő még mindig jobban járt, mint az a 15 éves lány, aki a Pán Péter tündérének öltözött és kidobták, de nemcsak a ruhákra figyelnek nagyon, az egyik étteremből például kitiltották a 10 év alatti gyerekeket, hogy ne zavarják az ebédelők nyugalmát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top