Aktuális

Menő manók az iskolában

Még javában tombol a nyár, így nem biztos, hogy már az iskolakezdésen jár az eszetek... Az F&F megpróbálja a legmegfelelőbb öltözékeket összeállítani az iskolakezdéshez, hogy könnyűvé és stresszmentessé varázsolja az iskolakezdést.

Menő manók az iskolábanAz F&F Kids őszi–téli kollekciója telis-tele van vidám, színes darabokkal, a szivárvány színeiben pompázó színes farmerektől kezdve a mintás pólókig, nem is beszélve az elengedhetetlen kabátokról.

De hogy az iskolakezdés igazán gördülékenyen menjen, az F&F Magazin különszáma, az F&F Kids Magazin is megjelenik augusztusban, nyomtatott példányban és online is.
 
Tippeket és tanácsokat adunk az iskolakezdéshez, listába szedjük azokat a ruhákat, melyek nélkülözhetetlenek a gyerkőc ruhatárából, illetve interaktív tartalommal is szolgálunk. Emellett számos kedvezményes ajánlatunkról és legújabb, izgalmas nyereményjátékunkról is információt szerezhettek.
Kapjátok fel ingyenes példányokat az áruházakban, vagy látogassatok el a www.ffdivat.com/magazin weboldalra.

Legújabb F&F Kids TV reklámunk augusztustól látható a különböző csatornákon.

Kövess minket online:
www.ffdivat.com/magazin
www.facebook.com/ffmagyarorszag
blog.ffdivat.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top