Aktuális

Kössünk okosan

Mivel a nyári utazások az önfeledt kikapcsolódás mellett gyakran nem várt veszélyeket is magukban rejthetnek, érdemes mindenre felkészülni egy hosszú út előtt. Mindannyiunkal előfordulhat azonban, hogy csak a nyaralás előtti utolsó órákban eszmélünk rá, hogy még nem kötöttünk utasbiztosítást. Az Allianz új mobilalkalmazásával ezt akár már útközben is megtehetjük.

Az üdülési szezon közepén szinte mindenki nyaralási lázban ég és izgatottan várja az előtte álló élményekkel és izgalmakkal teli kikapcsolódást. Egy ilyen nyaralás azonban rengeteg buktatót rejt, és nagy csalódást okozhat, ha valamilyen nem várt esemény keresztülhúzza számításainkat. Sok mindenkivel előfordult már, hogy miközben a tengerparton élvezhette volna a napsütést, még a reptéren rohangált az elveszett csomag után, vagy éppen egy baleset következtében kórházi kezelésre költötte a kikapcsolódásra szánt pénzét. Az ilyen és hasonló esetek megoldásában sokat segít, ha rendelkezünk megfelelő utasbiztosítással.

Annak érdekében, hogy nyugodt szívvel és mindenre felkészülten indulhassunk útnak, rengeteg előkészületet kell tennünk, így nem csoda, ha néhány dolog a legutolsó pillanatra marad. Az elmúlt években az  Allianz termékkörét és szolgáltatásait oly módon fejlesztette, hogy azok teljes mértékben az ügyfelek igényeihez igazodjanak, így mára már az internetes kötés következő lépéseként olyan okostelefonos alkalmazást kínál, amellyel az utasbiztosítás akár a repülőtéren felszállás előtt két órával, vagy útközben az autópályán megköthető.    

Kössünk okosan

 

Az androidos és iPhone-készülékeken egyaránt elérhető Allianz mobilapplikáció segítségével nemcsak a megkötésre és a fizetésre van lehetőség, de a kommunikációt is megkönnyíti, hiszen minden olyan adat és információ azonnal és egy helyben elérhető, amelyre segítségkérés esetén szükségünk lehet: ide kapjuk például a kötvényünket, a legfontosabb segélyhívószámok pedig egyetlen gombnyomással hívhatók,  ha megtörténik a baj.  Az így könnyedén elérhető Allianz assistance-központ értékes segítséget nyújt baj esetén, megtudhatjuk, hol van a legközelebbi egészségügyi intézmény, igénybe vehetjük tolmácsszolgálat segítségét, de akár segítséget kaphatunk a jogi védelem megszervezésében.  

Az alkalmazáson keresztül megköthető utasbiztosítás személyre szabható, igényeinkhez igazítható, a megfelelő típusú utasbiztosítás és termékszint kiválasztásával lehetőségünk van az utazási célunknak leginkább megfelelő védelmet kialakítani magunk és családunk számára.  

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top