További friss hírek

Havazás: útlezárások, korlátozások Borsodban

A térségre jellemző intenzív havazás miatt kamionok torlódtak fel Borsod-Abaúj-Zemplénben a 3-as számú főúton Szikszó és az arnóti körfogalom között, illetve a 37-es úton Gesztely és Szerencs között. A rendőrség a 3-as út érintett részét lezárta...

Fokozott rendőrségi ellenőrzés lesz vasárnap Pest megyében

Fokozott rendőrségi ellenőrzés lesz vasárnap Pest megyében

Fokozott ellenőrzést rendelt el a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője vasárnap 0 órától 24 óráig a főkapitányság illetékességi területén - közölte honlapján a rendőrség.

Megbolondul az időjárás szombaton

Megbolondul az időjárás szombaton

Megbolondul az időjárás szombaton. Az előrejelzés szerint az ország nyugati részén napos idő lesz, a keleti megyékben viszont marad a havazás. Persze riasztás is érvényben van szombaton. Mi pedig már nagyon várjuk a tavaszt.

Döntöttek: a nőket is besorozzák Észak-Koreában

A nőkre is kiterjesztette a kötelező sorkatonai szolgálatot Észak-Korea januártól, mivel az 1990-es évek éhínségei miatt mára nincs elég besorozható fiatal férfi az országban.

Gombászás közben kincset találtak Zalában

A megtalálók beszolgáltatták az értékes leletet a zalaegerszegi Göcseji Múzeumnak.

Eltemették Buzánszky Jenőt

Eltemették Buzánszky Jenőt

Január 30-án végső búcsút vettek Buzánszky Jenőtől, az aranycsapat utolsóként elhunyt játékosától, aki január 11-én, nyolcvankilenc évesen távozott az élők sorából.

„Ki az a csinos arcú, vörös hajú hölgy a szocialistáknál?” – Politikusaink mindennapi szexista beszólásai

„Ki az a csinos arcú, vörös hajú hölgy a szocialistáknál?” – Politikusaink mindennapi szexista beszólásai

Az ominózus kérdés Kovács Péter, XVI. kerületi polgármester szájából hangzott el a fővárosi közgyűlés szerdai ülésén. Minderről az érintett, Tüttő Kata, MSZP-s politikus megírta szemtelen, de minden szavában jogos véleményét.

Nők a tőzsdén, avagy a Wall Street farkasai – fotók

Nők a tőzsdén, avagy a Wall Street farkasai – fotók

A híres utcai fotóst, Bruce Gildent arra kérte a főnöke, hogy fotózzon tőzsdén dolgozó nőket. Az alábbi képekkel tért vissza a szerkesztőségbe. Tényleg kemény pálya lehet a tőzsde.

Telepítetted már a VÉSZ-t?

Ha legalább egyszer ragadtál már hóviharban, vagy megviccelt egy ónos eső, esetleg hőgutát kaptál egy határtalan mezőn, akkor ezt a szolgáltatást neked találták ki. Azonnal tudni szeretnéd, ha riasztás lép életbe? Nincs akadálya. Itt a VÉSZ...

Hajléktalanoknak nyílik tusoló és fodrászüzlet

Nem hagyja magukra a hajléktalanokat a Vatikán. Új tusolókabinokat és fodrászatot is nyit nekik. Utóbbiban önkéntesek dolgoznak majd, várhatóan hétfőnként mehetnek a rászorulók hajat csinosítani. A borbélyüzlet felszerelései adományokból származnak.

Ezért nem lesz olcsóbb a kenyér

A üzemanyagok ára szinte mindenre hatással van. Ezért sokan azt gondolják, hogy ha a benzin ára csökken, csökkennie kellene az olyan alapvető élelmiszerek árának is, mint a kenyér, hiszen kevesebb lesz a szállítási költség.

Elhunyt Kővári Péter, az MTV egykori alelnöke

Tragikus hirtelenséggel csütörtökön elhunyt Kővári Péter, a Magyar Televízió egykori alelnöke.

Behavazódott az ország – fotók!

Behavazódott az ország – fotók!

Csütörtökön az ország nagy részén óriási pelyhekben kezdett hullani a hó. Megmutatjuk, hol milyen a helyzet.

Angela Merkel szegedi díszdoktor lesz

Többek között a családvédelmi és környezetvédelmi politikájáért, a tudomány és a nemzetközi színvonalú oktatás kiemelt támogatásáért nyerte el a Szegedi Tudományegyetem doctor honoris causa kitüntető címét Angela Merkel. A német kancellár...

Új utcanevek lehetnek Budapesten

Ha a Fővárosi Közgyűlés rábólint, a jövőben lehet Zwack Péterről elnevezett közterünk. A városvédő szerint ezzel újabb átnevezési hullám indulhat meg.

Szexuális zaklatás a munkahelyen

Gondoltad volna? Egy felmérés szerint az unióban a nők 30-50 százalékát, a férfiak 10 százalékát éri szexuális zaklatás a munkahelyén. Sokan vannak kitéve munkahelyi terrornak is.

Barack Obama a nőket méltatta Indiában

Barack Obama a nőket méltatta Indiában

„Tapasztalatból tudjuk, hogy sikeresebbek azok a nemzetek, ahol a nők is sikeresek” - fogalmazott Barack Obama kedden, az indiai látogatásán tartott beszédében.

Főnöke verte meg a takarítónőt?

Egy takarítónő különös történetét írta meg ma a Bors. Az asszony elmondása szerint főnöke megverte őt, emiatt kórházba került. Egyes értesülések szerint kollégái azt vallották, hogy az asszony kezdte a dulakodást, a kétméteres férfival szemben...

Beiktatták az anglikán egyház első püspöknőjét

Beiktatták az anglikán egyház első püspöknőjét

Nagyon izgalmas, amikor feladják a több ezer vagy több száz éves hagyományokat egy vallás követői. Így lehet most az anglikán egyház első püspöknője Libby Lane, aki férjnél van, és két gyermek anyja.

Az elmaradt New York-i ítéletidő mémekben

Az elmaradt New York-i ítéletidő mémekben

Elmaradt New Yorkban a megjósolt történelmi hóvihar. Bár erős szél és havazás volt, megannyi repülőjáratot töröltek, de a szükségállapot feleslegesnek bizonyult. Mindeközben az északabbra fekvő új-angliai államokra sűrű hóesés, viharos erejű szél...

Leterelték az őzet: szabad az M7-es!

Megszűnt a vadveszély, ismét zavartalan a forgalom az M7-esen Siófoknál.

Vigyázz az M7-esen! Őz tévedt az autópályára

Forgalomlassításra kell számítani az M7-es autópályán egy őz miatt.

Félpercesek – végre nekünk is van blogunk

Imádjuk, szeretjük, és nagyon a miénk. Büszkén mutatjuk be nektek a Nők Lapja Café szerkesztőségi blogját, ahol szem nem marad szárazon.

Légy résen! Ködös időnk lesz ma

Az ország nagyobb részén tartós, sűrű ködre számíthatunk szerdán.