Aktuális

Szupersztárok lépnek fel az olimpia záróünnepségén

Augusztus 12-én este tartják majd a 2012-es nyári olimpia záróünnepségét. A két házigazda a brit színész Russell Brand és Kate Moss szupermodell lesznek.

Szupersztárok lépnek fel az olimpia záróünnepségénDe nemcsak Kate Perry egykori urával találkozhatnak a sportolók és a szurkolók, a záróünnepségen igazi sztárparádét rendez London.

A hivatalos program szerint a sort a fiatal énekesek, zenészek nyitják majd. Emeli Sande, a One Direction, Ed Sheeran és Jessie J. után a Kaiser Chiefs is a színpadra áll. Eközben Russel Brand magánszámaira is számíthatunk, állítólag több száz táncoslánnyal készül meghódítani a színpadot, és a színész egy Beatles-dalt is előad majd az ünnepségen.

A királyi balett-társulat 300 művésze is ott lesz a záróceremónián, ahol nem Kate Moss lesz az egyetlen szupermodell, mivel Naomi Campbell is színpadra lép az este folyamán. Az igazi nagy „durranásokat” a műsor végére tartogatják a szervezők. Fellép például a Take That, Annie Lennox, George Michael, a The Pet Shop Boys és a Madness is.

Természetesen külön királyi páholy lesz az ünnepségen, ahol várhatóan az egész királyi család felvonul. 

Szupersztárok lépnek fel az olimpia záróünnepségén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top