Aktuális

Interneten árulja a lelkét

Eddig még senki sem licitált a bizarr aukción. Elképesztő, egyesek hogyan próbálnak pénzhez jutni, másrészt viszont szomorú is az egész sztori.

A Lori N. nicknéven szereplő amerikai nő azt elmúlt években egy sor olyan megpróbáltatáson ment keresztül, amiből egyetlenegy is sok. 2007-ben az anyósülésen utazott egy autóban, amibe belehajtott egy részeg sofőr: a baleset következtében tönkrement a tüdeje, eltört a kulcscsontja, a szegycsontja, bordái, a csípője, a medencéje és a lába. Három hétig feküdt kómában, majd miután felébredt, agyvérzést kapott. Később pedig még az egyik mellét is el kellett távolítani.

Bár fizikailag úgy-ahogy felépült, a korábban szabadúszó íróként dolgozó nő nem volt képes írni többé. Helyette részmunkaidőben raktárosként dolgozik és ékszereket készít.

A nő néhány nappal ezelőtt furcsa akcióba kezdett: áruba bocsátotta a lelkét a legnagyobb nemzetközi online piactéren: induló árként 2000 dollárt, azaz átszámítva nagyjából 470 000 forintot adott meg. Aki hajlandó ezt vagy magasabb összeget kifizetni, egy igazolást kap Loritól, hogy övé a lelke.

Lori a sajtónak úgy nyilatkozott: szokatlan ajánlatát segélykiáltásnak szánja. Belefáradt a szörnyűségekbe, melyek történtek vele, és azt szeretné, ha valaki végre megmentené a lelkét, törődéssel, beszélgetésekkel. Vagyis barátra és talán szakember segítségére is szüksége lenne, még ha ezt meglehetősen bizarr módon fejezi is ki. 

Bár a lelkére eddig még senki sem licitált, sokan kattintottak az aukcióra, amit saját bevallása szerint biztató jelnek tart. Hát, ha ez segít neki összeszedni magát és egyenesbe jönni, akkor hajrá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top