Aktuális

Bevinnéd a kutyád munkába?

Vagy ha nincs kutyád, akkor mit szólnál, ha a szemészeti rendelőben egy tacskó is várna rád az orvos mellett? Az irodai kutya csökkenti a stresszt, de nem sok helyen engedik.

Bevinnéd a kutyád munkába?Egy kedves kutyus az irodában növeli a munkakedvet és csökkenti a stresszt a legújabb kutatások szerint, de Magyarországon nem sok olyan munkahellyel találkoztunk még, ahová állatokat is beengednek. Amerikában viszont 2,3 millió kutyus jár dolgozni a gazdájával együtt minden áldott nap, és ma tartják a „Vidd munkába a kutyád!” nevezetű napot, amivel arra buzdítják a gazdikat, hogy aki teheti, ne hagyja otthon a kedvencét.

A labrador is elfért 30 ember mellett

„Egyszer dolgoztam olyan irodában, ahová beengedték a kutyákat, és azóta is visszasírom. Egy nagy légtérben ültünk harmincan, és az egyik srác rendszeresen behozta a labradorját, ami nem egy öleb azért – mesélte Csilla. – Imádtuk, mert mindig feldobta a napunkat, már az is megmosolyogtatott, ha megláttam, milyen pózokban fetreng éppen. Persze mikor elkezdtem a számítógép előtt ebédelni, rögtön megjelent könyörgő szemekkel, de sosem kapta ki a kezünkből az ételt, nem ugatott, nem piszkított oda, szóval baj nem volt vele egyáltalán.”

Tacskó a szemésznél 

Ismerünk olyan butikot is, ahol állandóan benn látni egy cuki kis bolognese kutyust, és sokan nem is vásárolni ugranak be, hanem csak azért, hogy megsimogassák. Így az üzletnek sem árthat nagyon és közben nem otthon vonyít a gazda után a szomszédok örömére. Egy szemész barátunk pedig a kis drótszőrű tacskójával jár be dolgozni az optikába, de ehhez reggel és este lelkiismeretesen meg kell futtassa a kutyust, mert a rendelőjében nem tudja kimozogni magát.

A(z) “Szeretnéd, ha beengednék a kutyákat a munkahelyedre?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Szuper lenne, ha egész nap együtt lehetnénk a kutyussal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top