Aktuális

Pamela Anderson: A romokban kebelcsoda

Sokan irigylik és utánozzák a filmjeikben egyre szebb és fiatalabb szupersztárokat. A természet csodái lennének, vagy szánalmas áldozatai a túlzásba vitt ránctalanító injekciókúráknak vagy más, nem kevésbé durva, fiatalító plasztikai eljárásoknak? Döntsük el magunk!

Madonna, Sharon Stone, Meg Ryan, Angelina Jolie, Melanie Griffith sem a génjeiknek vagy egészséges életmódjuknak köszönhetik hervadhatatlan bájaikat, hanem sokkal inkább a botoxkezelésnek (a botox nevű idegméreg az arc speciális területeibe fecskendezve blokkolja a ráncképződésért felelős izmokat). Ezzel egy darabig becsaphatják ugyan magukat és a világot, de legtöbbjükön már felfedezhető a fiatalító méreg torzító hatása is: felpuffadt arc; természetellenesen feszes, fényes bőr; kifejezéstelen tekintet; merev, mimikátlan vonások. Korábban a plasztikai sebészeti beavatkozások ellen alakítottak ligát Hollywood hírességei – köztük Kate Winslet, Emma Thompson és még sokan mások, most a botoxon a sor. De máris van új csodaszer: a méhméreg. Ellentétben a romboló botoxszal, hosszú távon javítja a bőr állagát. Állítólag…

Pamela Anderson: A romokban kebelcsodaSalma Hayek – Csak természetesen!

A Desperado című filmjével berobbant szexis mexikói szépség már negyvenöt éves, és nyíltan vallott egy magazinnak arról, hogy bizony már ő is öregszik, ami főleg a keblein látszik. De esze ágában sincs „feljavíttatni”. Szerinte kár mesterségesen megbolygatni a természet rendjét, abból semmi jó nem sülhet ki. Életfilozófiája, hogy az évek múlásával a belső szépséget kell előhozni a nőkből, ezt segíti elő a saját, természetes kozmetikumaival, melyeknek titkát mexikói nagyanyjától leste el.

Charlize Theron – Botox? Soha!

A gyönyörű, Oscar-díjas színésznőnek harminchat évesen még nincs igazán oka rettegni az öregedéstől, de már most kijelentette, hogy visszafiatalodni sem akar soha. Remekül érzi magát a saját bőrében, és amióta örökbe fogadott egy kisfiút, nincs nála boldogabb nő a földön. Szerinte a harmónia minden mesterséges eszköznél jobban szépít, fiatalít, és sokkal hamarabb öregszik az, aki elkeseredetten küzd azért, hogy megállítsa az időt.

Pamela Anderson: A romokban kebelcsodaSzűcs Judit – Se vele, se nélküle

Mitől néz ki még mindig, hatvanévesen is bitang jól a változatlanul népszerű sztárénekesnőnk? Elárulta. Görögországban élő nővérénél rászokott a délutáni egyórás alvásra. Ennél jobban semmi sem pihenteti a bőrt, vallja. A másik csodaszer a szerelem; amióta rátalált a párjára, kivirult. Nem tagadja, ő is kipróbálta a botoxot, nála nem jött be. Húzódott utána a bőre, fájt a feje, egyszer komoly problémát is okozott a homlokába adott injekció.
Utána finomított a módszeren. Csak a szemkörnyéki nevető- és a szemöldök közti „mérges” ráncokat kezelteti, azt is csak félévenként. Szerinte ez a se vele, se nélküle szisztéma eddig jól bevált, ötven körül már elkezdhető, de ne essünk túlzásokba. Egy kicsit lehet retusálni a ráncokat, de csak annyira, hogy ne ijedjünk meg saját magunktól, ha a tükörbe nézünk!

Faye Dunaway droidot csinált magából

Az egzotikus szépségű, legendás tehetségű színésznő hetvenévesen szállt harcba az idővel. Minden elképzelhető kémiai praktikát bevetett annak érdekében, hogy visszafiatalodjon negyven évet, mindenki elképedésére. Mert csupán annyit ért el, hogy senki meg nem mondaná, mihez van közelebb, a hatvanhoz vagy a hetvenhez, ugyanakkor futurisztikus rémálom a droidhatást keltő műanyag arca. Hogy mire volt jó így elfuserálni a fejét, senki sem érti, hiszen idős korára is megőrizte különleges szépségét, női vonzerejét.

Pamela Anderson: A romokban kebelcsodaPamela Anderson – A kebelcsoda romokban

A pasik imádott szilikoncicája sosem csinált titkot abból, hogy plasztikai remekmű. De hát semmi sem tart örökké, a plasztikkirálynő hatalmas szilikonkeblei is eldeformálódtak, arcvonásai eltorzultak, kollagéntől duzzadó műanyag ajkai egy bágyadt mosolyt sem képesek kipréselni. Még csak a negyedik X-nél tart, de fizikailag teljesen leépült. Persze, nem ő az egyetlen, aki szexbombaként kezdte, és botoxbanyaként végezte…

Nicole Kidman – A megrögzött botoxfüggő

Gyönyörű porcelánbőrével, természetes szépségével tűnt fel. Ma, amikor alig múlt negyven, rá sem lehet ismerni a fagyos tekintetű babára. Több plasztikai sebész megtagadta már tőle az újabb kezelést, szerintük a színésznő mértéktelen botoxolása az ő presztízsüket is rontja. Nicole maga is megfogadta, hogy abbahagyja a kúrákat, mivel egy botoxorgia után lebénult a homloka. Legújabb felvételein azonban ismét úgy néz ki, mint egy viaszbábu, aki kiszabadult egy hollywoodi panoptikumból…

Te is, fiam!?
Persze, ne higgyük, hogy a teremtés koronái nem áldoznak botoxistennő oltárán. Brad Pitt is köztük van például. Csak amíg a botox egy idő után öregíti a nőket, a férfiaknak direkt jól áll, markánsabb lesz tőle a képük. Nincs igazság! Kivéve Micky Rourke-ot, aki sármos macsóból szörnyeteg lett…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top