Aktuális

Saját részeg gyerekeit hímezte meg az anyuka

A tinik Facebookra feltöltött képeiből válogatott, amiken részegen dülöngélnek és kihívóan mutogatják magukat.

Egy idő után a szülők is elkezdték felfedezni maguknak a Facebookot, de ennek a gyerekeik nyilván nem annyira örültek. Valószínű tartottak attól, hogy anyu meglátja, milyen fotókat posztoltak magukról a legutóbbi buliból, és miket kommentelnek rá egyesek tanítási időben.

A többi képért kattints a képre!
A többi képért kattints a képre!

Egy amerikai anyuka miután megnézte, mi folyik a közösségi oldalon, nem tudott túllépni a saját tinikorú gyerekei és barátaik online élete felett. Ezért a legtipikusabb darabokat meghímezte faliterítőnek, és ezzel egy generáció mindennapjait örökítette meg. A hímzett alkotásokat egy chicagói galériában állították ki, és rengeteg elítélhető jelenet elevenedik meg rajtuk. A lányok isznak, részegen tántorognak és hadonásznak a tánctéren a hányás határán, lehúzzák a másikról a felsőt, bikiniben pózolnak, és kihívóan teszik szét a lábukat.

A hímzéssel megörökített pillanatokat olyan képaláírások kísérik, amiket netes hozzászólásokból válogatott ki a festőművész anyuka. Erkölcstanórán ezekért sem járna dicséret: „Amikor iszom, akkor elkezdek csókolózni mindenféle emberekkel.” „Kurva vagyok, ha csak azért jövök össze egy fiúval, hogy Michelle ne tudjon?” „Baj, ha jobban égek a karaoke miatt, mint a meztelenkedés miatt?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top