Aktuális

Ma 25 éves a szökőnapon született dédnagyi

Nem mindenki kap magától a királynőtől képeslapot a 25. szülinapjára, hacsak nem éppen szökőnapon született. És pontosan száz éve.

Akár 25 évet is letagadhatna a százéves, brit Margaret Ware, aki éppen ma ünnepli 25. születésnapját. Az idős hölgyet hazája legidősebb szökőnap-szülöttjeként tartanak számon. A még mindig aktív és életvidám asszony különleges jubileumán vele lesz az egész családja: három gyermeke, öt unokája és hét dédunokája. Az idős néni nemrég azt mondta, jó és nehéz élete volt, és utólag nem változtatna rajta egy másodpercet sem.

Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

Margaret, aki nyolcvanévesen még dolgozott, ma is minden reggel sétálni megy, és hetente kétszer bingót játszik. 72 éves lánya elmondta, hogy édesanyja, aki egy tízgyermekes családban nevelkedett, 14 évesen már egy étteremben dolgozott. Egész életében hű maradt 78 évesen elhunyt férjéhez, akihez 22 évesen ment hozzá. A férfi halála után nem sokkal lányához költözött, azóta vele és családjával él.

 
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
 
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top