Aktuális

Nekiment Putyinnak az orosz Paris Hilton

Külseje miatt Paris Hilton orosz alteregójaként emlegetik az orosz szépséget, aki azonban nemcsak milliomos pasikkal és saját parfümmel dicsekedhet, hanem egy pillanat alatt meghatározó politikai tényezővé vált.

Újabb Playboy-nyuszi tűnt fel az orosz politikában, csakhogy a 30 éves műsorvezető, Kszenyija Szobcsak arról lett hírhedt, hogy az utóbbi időben Vlagyimir Putyin vezető kritikusává vált. Jellemző, hogy egyetlen adás után törölték az orosz MTV programjából legújabb politikai talkshow-ját, amelyben ellenzéki aktivisták bírálták az orosz miniszterelnököt. A radikális intézkedés állítólag mindenféle magyarázat nélkül történt, pedig a műsor megduplázta a nézettséget.
 

Nem ő az első nyuszipolitikus hazájában
Nem ő az első nyuszipolitikus hazájában

Vetkőzős múltja miatt több több támadás érte már a lányt, ugyanakkor az egyik nagy ellenzéki blog, a Russialize szerint becsmérlői jobban tennék, ha komolyabban vennék őt. Az őt támogató bloggerek úgy gondolják, hogy amerikai celebekkel ellentétben Kszenyija „okos, vakmerő, vállalja a véleményét, pedig ebben a rendszerben ez még sokba kerülhet neki”.

Ksenia édesanyjával és Putyinnal
Kszenyija az édesanyjával és Putyinnal
Fotók: thesun.co.uk

A legszebb az egészben az, hogy Kszenyija édesanyja, Ljudmila Naruszova 2002 óta az orosz felsőház szenátora. Vajon mit szól lánya kalandos pályájához?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top