Aktuális

Tandíjért szexelnek az egyetemisták

Idősebb támogatókat keresnek egy weboldalon a rászoruló fiatalok, akik a pénzért cserébe szponzoraik szexuális igényeit teljesítik. Az oldal alapítói szerint így mindenki jól jár, szerintünk ez simán prostitúció.
Tandíjért szexelnek az egyetemisták
Képünk illusztráció

Kölcsönösen előnyös együttműködésként emlegetik a seekingarrangement.com-on létrejövő hosszú távú kapcsolatokat a weboldal alapítói. Az oldalt azzal a céllal hozták létre, hogy az anyagi nehézségekkel küzdő egyetemisták és a magányos, idősebb nők és férfiak egymásra találjanak. A milliós tagsággal rendelkező oldalon olyan fiatalok regisztrálnak, akik szexuális szolgáltatást nyújtanak az őket támogatóknak. A magányos, de tehetős pótpapák és -mamák pedig cserébe finanszírozzák a tanulmányaikat, illetve a megállapodás szerint nyújtanak anyagi segítséget.

Egy anonim módon nyilatkozó 22 éves, miami egyetemista elmondta, hogy akár 10–20 ezer dollárt (2,5–5 millió forintot) is kap egy hónapban, és nem egy pótpapával volt már kapcsolata. „Adtak már autót, fizettek utazást, vettek ékszereket. Elvisznek szórakozni és udvarolnak. Anyagilag támogatnak. Valóra váltak az álmaim, miután 18 éves koromban a szüleim már nem támogattak tovább. Nekik viszont van pénzük és segíteni akarnak. Látják, hogy szenvedünk. Ha megállapodás, ha nem, ez akkor is egy valódi kapcsolat” – mondta el a pótpapákból nem kis hasznot húzó egyetemista, arra azonban nem tért ki, pontosan milyen és mennyi szolgáltatást várnak a szponzorai a sok pénzért cserébe.

Az oldal, amelyen már több mint egymillió felhasználó regisztrált, 2006 óta működik, és látogatói között körülbelül hússzor annyi az egyetemista, mint a szponzoráló. Az alapító, Brandon Lee szerint nem prostitúcióról van szó, és a tulajdonosok minden együttműködést ellenőriznek. „Nem engedünk prostituáltakat az oldalra. Azok egy-két órás megállapodások, nálunk viszont egyáltalán nem erről van szó” – nyilatkozta nemrég Lee.

Arra azért kíváncsiak lennénk, mégis hogyan ellenőrzik a tagokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top