Aktuális

A média “gyárt” szexi nőt az ötévesből?

Érdemes megnézni azokat a videókat, amelyeken a botrányba keveredett ötéves szépségkirálynő szerepel, mert önmagukért beszélnek. Habár a grimaszolós fotó se semmi.

A hírhedt amerikai gyerekszépségverseny egyik résztvevőjének édesanyja nemrég rágalmazási pert indított több internetes híroldal ellen. Susanna Barett rendkívül felháborodott, mert szerinte ötéves lánya, a Toddlers and Tiaras résztvevője, Isabella mindenféle szexualitástól mentes fellépéséről valótlanul éppen az ellenkezőjét állítja a TMZ, a Huffingtonpost és a Daily Mail, mondván, a kislány „egy éjszakai bárban vonaglik és a szexuális kisugárzásáról énekel”.

Isabella, a sztár
Isabella, a sztár
Fotó:msnbc.msn.com

A videón, amelyet a TMZ.com tett közzé az interneten, a kislány egy éjszakai szórakozóhelyen a lemezlovas mellett ülve énekel rá a LMFAO: Szexi vagyok és tudok róla (I’m Sexy and I Know It) című számára, és kimondottan élvezi a dolgot. Aztán a buli hevében – és mert bizonyára a közönség odáig van – még énekel egy kis Rihannát. Mindezt teljes harci díszbe öltözve, koronával a fején teszi.

„Isabella nem érti a szex lényegét, nemhogy azt, hogy mi a szexuális kisugárzás, ezért nem tudna a sajátjáról énekelni – nyilatkozta a minisztár anyukája. –  Ezzel szemben a média az, amely ezeket a hamis és vulgáris jellemzőket erőlteti Isabellára. A róla megjelent cikkeken keresztül pedig a lányom produkciója szexuális, erotikus és pornográf megközelítést kap, és ezáltal Isabella komoly fizikai veszélybe kerül, hiszen éppen azoknak a figyelmét hívják fel rá, akik tényleg így tekintenek egy gyerekre.”

A kislány anyja a videó nyilvánosságra kerülése után azzal védekezett, hogy Isabella aznap egy jótékonysági rendezvényen lépett fel, ahol a DJ az este folyamán maga mellé hívta. A magyarázathoz azt is hozzátette, hogy a szám szövegét azért ismerte a kislány, mert a rádióban már többször hallotta, és nagyon fülbemászó.

Nem ez az első eset, hogy a TMZ.com kompromittáló videót készített a kislányról. Egy másik alkalommal egy barnítószalonban találkoztak vele, ahová karácsonyra készülődve tért be Isabella. A kislány a felvételen jól hallhatóan a „hooker” (szleng kifejezés a prostituáltra) szóval illeti egyik versenyzőtársa öltözékét és hozzáteszi, hogy őt nem fogja úgy öltöztetni az anyukája. A videó végén pedig egy jellegzetes kézmozdulattal még a kamerába kiáltja: „Szupersztár vagyok!”

Elképzelhető, hogy az anyuka nem öncélúan, hanem valóban a kislánya érdekében csinál majmot gyerekéből, habár ahogy az egyik tévés interjúban saját ékszerkollekciójukat reklámozza, az nem ezt támasztja alá. Mindenesetre mi azért sajnáljuk, hogy – ahogy manapság sok kisgyereknek – Isabellának sem lesz normális gyerekkora.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top