Aktuális

Keira Knightley provokatívan pózol egy férfimagazinban

Meglepően szexi dívaként, csábító tekintettel néz a kamerába a fiatal színésznő, aki az interjúban bevallotta, hogy forgatókönyvek segítettek a diszlexiáján.

A 26 éves színésznőt eddig inkább kislányos, visszafogott vagy szemérmes, kosztümös szerepekben láthattuk, most azonban szokatlanul szexi fotókat készítettek róla a GQ magazin márciusi számába. Keira a fotókon nem sok mindent hagy a pasik képzeletére, ugyanakkor igazi, angol úri hölgyhöz méltóan elegáns és nőies is tud maradni.

 
Keira Knigtley provokatívan pózol egy férfimagazinban
 
Keira Knigtley provokatívan pózol egy férfimagazinban

Fotók: dailymail.co.uk

A fiatal sztár a vele készült interjúban bevallotta, gyerekként diszlexiás volt, de már akkor is rajongott a színészetért. Édesanyja, aki Emma Thompson mellett dolgozott, egyszer hazavitte neki az Értelem és érzelem című film forgatókönyvét, azzal próbálva olvasásra ösztönözni a lányát. Mivel a kis Keira nagy rajongója volt Thompsonnak, nem kellett kétszer mondani neki. „Hatéves voltam. Anyám azt mondta, kezdj el olvasni, mert Emma is ezt tenné a helyedben” – mesélte a színésznő, aki szerint a Jane Austin-feldolgozás rengeteget segített az olvasásproblémáin.

A fiatal sztárnak Austin később is szerencsét hozott, hiszen egyik legsikeresebb munkája a Büszkeség és balítélet című moziban nyújtott alakítása. És úgy tűnik, a kosztümös szerepek továbbra is megtalálják: legújabb filmjében, A veszélyes módszerben az ifjú pszichoanalitikus, Carl Jung páciensét alakítja, állítólag nem is rosszul. Néhány hét múlva magunk is meggyőződhetünk róla.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top