Aktuális

“Kit érdekel, hogy létezik-e a G-pont?”

A kutatók hatvan éve nem találják a legendás G-pontot. Létezését a legmodernebb technikákkal sem tudták bizonyítani. Peller Mariann különvéleménye.

A hír: 60 év után sem találják a G-pontot. A The Journal of Sexual Medicine című folyóirat ugyanis azzal a kérdéssel foglalkozik, hogy létezik-e egyáltalán ez a terület. Dr. Amichai Kilchevsky, a Yale-New Haven Kórház kutatója és csapata több száz kutatást, vizsgálatot és esettanulmányt dolgozott fel újra. Megállapították, hogy ezek közül egyik sem tudta egyértelműen bizonyítani, hogy az örömpont valóban fellelhető.

„Kit érdekel, hogy létezik-e a G-pont?”Peller Mariann véleménye: Az az érzésem, hogy a G-pont szépen lassan a szex Szent Gráljává válik. Bár hatvan év a keresésére még elég kevéske idő az igaziéhoz képest. Legyünk őszinték! Egyáltalán nem járunk olyan rosszul mi, nők, ha időt és energiát nem kímélve, lelkesen keressük a G-pontot, jó esetben partnereinkkel karöltve – vagy inkább egymásba gabalyodva. Ráadásul nem csak számunkra lesz kellemes vagy épp eget rengető a végeredmény, hanem a társunk számára is.

Meglehetősen sok időnek kellett eltelnie, mire igazán éretté váltam a szexualitásra. Maga a téma persze hamar el kezdett érdekelni, és elméletben alaposan ki is képeztem magam, de a gyakorlatban csak jóval később kezdtem tapasztalatokat szerezni. Éppen ma láttam egy filmet, amiben három huszonéves lány faggatott egy érettebb nőt, vajon igaz-e az, hogy a nő harmincon túl kezdi el igazán élvezni, értékelni, és a legmagasabb mesterfokon művelni a szexet. Bizonyára vannak kivételek, de ott „igen” volt a válasz.

Alapvetően jellemző rám, hogy tartok az általam még nem tapasztalt élményektől. Bár izgatottan vártam (és várom) is ezeket a pillanatokat, de mindig ott volt a nyomás az emberen, hogy biztosan minden jól fog-e „elsülni”. Tartottam tőle, hogy túl sokat várok, és hogy túl sokat várnak tőlem. Féltem attól, hogy esetleg csalódást okozok, és én magam is csalódom majd. Nem tudtam, mire számítsak, egyáltalán, mire számíthatok. Biztosan tudom, hogy ez a sok marhaság teljesen feleslegesen görcsössé tett (amit az akkori párom nem is érzékelhetett, hiszen bennem sem tudatosult mindez néhány évig). Mindezzel pedig meggátoltam saját magamat abban, hogy tökéletesen feloldódjam egy-egy élményben.
Azt hiszem, a legnagyobb szexuális kihívás számomra az volt, hogy meg kellett tanulnom kikapcsolni, és teljesen elengedni magamat. Mostanra vizsgázhatnék ebből is. De ez nem ment volna a számomra tökéletes partner nélkül.

Gyakran keresgéljük együtt azt a bizonyos G-pontot, és a kutakodás közben elképesztő élményekkel gazdagodunk mindketten. Ugyanis a férfit ilyenkor egyetlen szent cél vezérli: hogy kényeztesse a nőt, és minél több és nagyobb örömet szerezzen, teljesen mindegy, hogy milyen módon.
Ezért hát tök mindegy, hogy van-e G-pontunk vagy nincs, vagy hogy létezik-e egyáltalán ez a különös dudor. A lényeg, hogy leírhatatlan élvezetet nyújt az a figyelmesség és törődés, amivel a keresése jár. És tulajdonképpen csupán ennyire van szükség a tökéletesen kielégítő, végtelenül izgalmas lehetőségekkel teli szexuális élethez.

„Megsúgom, hogy nő vagyok. Nem vagyok sem leszbi, sem bi, mégis szeretek nőkkel szexelni. Viszont csak férfit tudok szeretni.” – Ossz meg velünk te is egy titkot a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon – nem kell regisztrálnod, anonim üzenhetsz. Kattints ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top