Aktuális

Retusbaki: hurkavillantás a leghíresebb fehérnemű-katalógusban

A fotó egyértelműen bizonyítja, hogy Palvin Barbara szerencsére nem tartozik az anorexiás modellek közé. Örülünk.

A világ vezető fehérneműmárkája, a Victoria’s Secret kampányfotóira és katalógusaira általában inkább a túlzásba vitt, valószínűtlen retus a jellemző, ezúttal azonban a képek utómunkálatait végző szakemberek az egyik fotón ott felejtettek egy kis „tökéletlenséget”. Ami persze egyáltalán nem baj, nem is panaszképpen mondjuk.

Hurkát villant a magyar modell a fehérnemű-katalógusban Hurkát villant a magyar modell a fehérnemű-katalógusban

 

A képen Palvin Barbara derék-csípő vonalát a megszokottól eltérően már-már érintetlenül hagyták: nem retusálták vékonyabbra, simábbra, sőt egy diszkrét kis hurkát is meghagytak. A modell így egészen úgy néz ki, ahogy egy egészségesen formás, hús-vér nő. Bár a Victoria Secrettől, akik mindig kínosan ügyelnek a tökéletes retusra, kicsit talán furcsa.  

Neked is vannak hurkáid, és vállalod őket? Vagy esetleg nem vagy elégedett és változtatnál? Kezd a tavaszt vadiúj külsővel! Lakatos Márk vadonatúj műsort indít, ahova olyan vállalkozó kedvű jelentkezőket keres, akik tévékamerák előtt is szívesen vállalnák, hogy átváltoznak. A műsor címe, Én is szép vagyok!, az új külsőre vágyó olvasók az enisszepvagyok@lakatosmark.hu címen jelentkezhetnek, csütörtök (01. 26.) éjfélig. Ugye te se hagynád ki a lehetőséget?



 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top