Aktuális

Képezd magad profi helyeken!

Nem mindegy, mit tanulsz és milyen iskolában teszed ezt. Ha tényleg színvonalas intézményekbe iratkozol, akkor nemcsak hosszú távon érhetsz el sikereket, de akár közvetlenül a tanulmányaid után is tapasztalhatod, mennyivel könnyebben találsz állást.

Professzionális szaktudás – professzionális szakemberektől

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola nem pusztán egy állami elismertségű oklevelet nyújtó iskola, de egy olyan gyakorlatorientált szellemi műhely is, ahol a jövő gazdasági szakembereit képzik. Az itt végzett diákok jól beszélnek idegen nyelveket, komoly elméleti alapokkal rendelkeznek, a nemzetközi gazdasági kapcsolatok és a közszektor működési elveit átfogóan ismerik, és gyakorlati problémamegoldó képességgel rendelkeznek.

Az intézmény levelező képzési formája lehetővé teszi, hogy a hallgatók munka és akár család mellett is továbbtanulhassanak, és diplomát szerezhessenek. Mivel a diákok nagy része a tanulás mellett dolgozik is, így magukkal hozzák tapasztalataikat, életfelfogásukat, s a tanultakat a gyakorlatban is gyorsabban tudják alkalmazni.

A tanárok és előadók elismert szakemberek, akik a gazdasági élet számos területén már bizonyították rátermettségüket, és szakmai felkészültségüket – köztük van például dr. Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, dr. Bod Péter Ákos volt MNB-elnök is. A nemzetközi hírnevű vendégoktatók különleges előadásaikkal teszik még színesebbé a tanmenetet. A WSUF Nyelvi Lektorátusa pedig a minőségi, tanulóközpontú és kommunikatív nyelvoktatás mellett kötelezte el magát, illetve Főiskolánk Origo Nyelvvizsgaközpontként is működik.

A főiskola vezetősége különböző ösztöndíjak létrehozásával ösztönzi a hallgatókat arra, hogy magas szinten sajátítsák el a tudományokat, fejlesszék magukat, ezzel is öregbítve az iskola hírnevét.

Képzési kínálat:
Pénzügy és számvitel alapszak
Kereskedelem és marketing alapszak
Nemzetközi gazdálkodás alapszak
Emberi erőforrások alapszak

Valamint a főiskola a párizsi Sorbonne egyetemmel közreműködve mesterszakot is indít:
Management- és Marketingstratégia az Európai Unió Szervezeti és Területi rendszerében

Bővebb információ: www.wsuf.hu

Vegyél részt az ATALANTA Üzleti Szakközépiskola tandíjmentes OKJ-s képzéseiben!

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

A legjobb befektetés a tanulás! Hogy miért? Mert minél több mindenhez értesz, annál „több lábon tudsz állni”, így könnyen veszed az akadályokat. 

Az Atalanta  Üzleti Szakközépiskola több évtizedes múltra visszatekintő, rangos oktatási intézmény, amely elsősorban az európai piacon kínál az üzleti világ kihívásainak megfelelő szakmai és nyelvi képzéseket. Intézményünk – mint a magyar oktatási élet egyik meghatározó és elismert szereplője – jelenleg közoktatással és felnőttképzéssel foglalkozik.

Az iskola nagy hangsúlyt fektet a diákok igényeinek széles körű kielégítésére, ezért a nappali és az esti tagozat mellett most már levelező formában is indít képzéseket.
A szakmai képzés mellett a nyelvtanulás is elengedhetetlen, hiszen enélkül szinte lehetetlen jó munkát találni. Ezért a kötelező nyelvórák mellett ingyenes nyelvi konzultációkat is nyújtanak is beépítettünk, sőt: a tanulók ingyen használhatják az iskolakönyvtár nyelvkönyvgyűjteményét.

Az ATALANTA hallgatói családi pótlékra, árvaellátásra és diákigazolvány használatára jogosultak, a felsőfokú szakképzésekre jelentkezők pedig még diákhitelt is igényelhetnek.

Az Atalanta Üzleti Szakközépiskola felsőoktatási partnere a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola, ahova legjobban teljesítő tanulók ösztöndíjat is nyerhetnek.

www.atalanta.hu

Egy hely, ahol a tanulás: stílus, trend, életforma!

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

Ha azt gondolod, hogy a tanulás unalmas, fárasztó, elfecsérelt idő, nem éri meg, akkor ezt olvasd tovább, mondunk valami újat!

Az Európai Üzleti Polytechnikumban ugyanis a tanulás stílus, trend, életforma, a karrier alapja, hasznos időtöltés, ráadásul új lehetőségeket nyit, önbizalmat ad, siker- és örömforrás.

Az iskolában keresett szakmák – kereskedelmi, jogi, idegenforgalmi, informatikai, rendészeti – oktatásával várják az érdeklődőket.

És hogy miért gyere hozzánk tanulni? Mondunk pár okot.

Ha van már szakmád, de nem az igazi. Ha leépítettek, vagy egyáltalán nem találtál munkát. Ha nem sikerült az első féléved, mert rájöttél, hogy nem érdekel, amit tanulsz. Ha sikerült, de mégsem ez az, amit szeretnél. Ha több lábon szeretnél állni. Ha szakmát szeretnél tanulni, de nincs érettségid. Ha nem akarsz várni szeptemberig. Ha eleged van belőle, hogy műszaki analfabétának tartsanak. Ha olyan tanároktól szeretnél tanulni, akik igazán ott vannak és profik abban a szakmában, amit tanítanak. Ha szeretnél érettségit, vagy van, és egy szakmát is szeretnél. Ha elmúltál már 18 éves és elhiszed, hogy nem számít, mennyivel. Ha tudod, mit szeretnél, de még nem találtad meg a helyed. Ha még nem tudod, mit szeretnél és kell egy pár jó tipp. Ha februártól szeretnél iskolarendszerben, keresztfélévben tanulni.

Ha van most épp annyi időd, hogy ráklikkelj a honlapunkra: www.eupoly.hu

Tedd meg, és jelentkezz hozzánk!

Elérhetőségeink:
www.facebook.com/eupoly
1119 Budapest, Rátz L. u. 3–7.       
06-1-205-8071

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top