Aktuális

Kesztyűfüggővé vált a kezeit rejtegető Madonna

Az idők során Madonna védjegyévé vált golfkesztyű mára inkább az idő múlásának természetes következményeit görcsösen rejtegető próbálkozás.

Úgy tűnik, Madonna annyira szégyelli csontos és eres kezeit, hogy az utóbbi időben szinte már csak kesztyűben hajlandó mutatkozni. Csakhogy túlzott igyekezetével inkább felhívja a figyelmet arra, amit takargatni szeretne, és így épp az ellenkező hatást éri el: nevetségessé válik. Legutóbbi nyilvános megjelenése alkalmával, saját rendezésű filmje, a W. E. londoni premierjén sem tudott lemondani kedvenc golfkesztyűjéről, ami az elegáns estélyivel és a tűsarokkal kombinálva meglehetősen bizarr látványt nyújtott.

Madonna a W.E. premierjén
Madonna a W.E. premierjén
További fotókért kattints a képre

Az utóbbi években védjegyévé váló ruhadarabot mindenféle szereléshez képes felvenni, állítólag azért, hogy ne látszódjanak a dülledő erek a kézfején. Az eres kéz egyrészt az idő múlásával járó bőr alatti zsírréteg fokozatos eltűnésének és a bőr elvékonyodásának köszönhető, nagyobb részben viszont a túlzásba vitt edzésnek. Az 53 éves sztár évtizedek óta fáradozik azon, hogy egy csepp zsír se legyen rajta, szigorú diétát követ és több órát edz naponta.

A csupasz valóság
A csupasz valóság
Fotó: dailymail.co.uk

Sajnos, ami jót tesz az alakjának, nem tett jót a kezeinek: a megerőltető testedzés ugyanis növeli a véráramlást, és így hangsúlyosabbá teszi a karok és kezek ereit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top