Aktuális

Nagy túlélő: elszakadt a bungee jumping kötél

Ezentúl minden évben második születésnapjaként ünnepelheti a szilvesztert a fiatal lány, aki egy vagány mutatvánnyal akarta zárni 2011-et, de majdnem belehalt.

Nagy túlélő: elszakadt a bungee jumping kötélA csodával határos módon túlélte a 111 méteres zuhanást egy bungee-jumpingoló ausztrál nő, miután ugrása közben elszakadt a gumikötél a Zambézi folyó egyik zuhatagán, a Viktória-vízesés közelében.

A 22 éves Erin Langworthy turistaként járt a vidéken, és szilveszterkor ugrott le a Viktória-vízesés fölött átívelő egyik hídról. Ugrását ismerősei videóra vették, így a felvételen látszik, ahogy a kötél elszakad, a fiatal nő pedig belecsapódik a vízbe, majd elsodorja őt az ár.

Sikerült kiúsznia a partra, de úgy, hogy közben a gumikötél mindvégig rá volt csavarodva a lábára. Eltört a kulcscsontja és számos zúzódást szenvedett, egy dél-afrikai kórházba szállították. Igazi meseszerű túlélés, főleg ha azt vesszük, hogy a Daily Mail szerint a folyóban hemzsegnek a krokodilok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top