Aktuális

Demi Moore: “Félek, nem vagyok méltó a szeretetre”

Harmadik válása után őszintén vallott félelmeiről és testével kapcsolatos érzelmeiről a 49 éves színésznő.
A Harper's Bazaar februári címlapja
A Harper’s Bazaar februári címlapja

„Félek, nem vagyok méltó a szeretetre – jelentette ki Demi Moore a Harper’s Bazaarnak adott legutóbbi interjújában. – Attól tartok, életem végén rádöbbenek majd, hogy valamilyen alapvető hibám van, amely miatt képtelenség szeretni engem.”

A 49 éves sztár őszintén bevallotta azt is, hogy kezdeti félelme attól, hogy elhagyják, mostanra egyfajta önbizalomhiányba váltott át. A válófélben lévő sztár attól retteg, hogy ez az érzés megakadályozza őt abban, hogy a legjobb formáját hozhassa.

Az amerikai magazin februári kiadásában a színésznő beszélt a félelmeiről, és a válása óta egyre inkább beszédtémává váló testéről. A háromgyermekes anyuka azt mondta, hogy az évek során folyamatosan változott a testképe, és mostanában sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint korábban.

„Jobban elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok, azzal együtt, hogy a testem öregszik, és mostanában még túlságosan sovány is. Pedig soha nem gondoltam, hogy valaha azt mondják majd rólam, hogy már annyira vékony vagyok, hogy rosszul nézek ki” – nyilatkozta Moore, aki az elmúlt hónapokban sokkolóan vékonyra fogyott ugyan, a legújabb fotókon viszont kiegyensúlyozottnak és egészségesnek tűnik.

Elégedett lehet magával a 49 éves színésznő
Elégedett lehet magával a 49 éves színésznő

A hírek szerint legközelebb az amerikai pornószínésznő, Linda Lovelace életéről szóló moziban forgat a Ghost és a Sztriptíz sztárja, ahol egy feminista aktivistát, Gloria Steinemet alakítja.

Fotók: harpersbazaar.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top