Aktuális

Tízszer plasztikáztatta magát az előléptetésért

Te átszabatnád bármelyik testrészedet azért, hogy feljebb kerülhess a munkahelyi ranglétrán? Egy nő állítólag tízszer is képes volt rá.
Segít az előrejutásban?
Segít az előrejutásban?

Egy 55 éves, amerikai bankárnő Oprah Winfrey weboldalán vallott nemrég arról, hogy korábban tíz plasztikai beavatkozáson esett át azért, mert úgy gondolta, csak így van esélye arra, hogy sikereket érjen el a munkájában és előléptessék. Azt mondja, tisztában volt vele, hogy a férfi felettesek elismerését nem saját érdemeinek köszönhette, hanem új külsejének, mindenesetre a dolog működött, hiszen felért a csúcsra: jelenleg egy bank vezérigazgatója.

A középkorú nő tételesen fel is sorolta, milyen operációkat végeztek rajta, illetve mely testrészeit szabatta át. Íme, a lista: zsírleszívás, mellnagyobbítás, orrműtét, fülkorrekció, szemhéjplasztika, homlokfelvarrás, ajakfeltöltés, hasplasztika, ráncfelvarrás, fogimplantátumok.

A nő azt mondta, korábban a magánélete is boldogtalan volt, és először a barátja megjegyzései miatt nagyobbíttatta meg a melleit. Később, amikor azt tapasztalta, hogy az új külsejének köszönhetően nemcsak a magánélete rendeződik, hanem a munkahelyén is sokkal jobban elismerik, úgy gondolta, hogy a plasztika remek befektetés, és tovább szépíttette magát.

Amikor egyesek képesek a házukat adni a szépségükért, azon szinte már meg sem lepődünk, hogy mások a karrierjük érdekében fekszenek kés alá. A szomorú csak az, hogy ezek szerint működik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top