Aktuális

Forradalmi rákgyógyítás! – Kérdezz dr. Dohán Orsolyától!

A fórum vendége az a belgyógyász, endokrinológus, klinikai onkológus szakorvos, aki az idei Magyar Onkológus Társaság kongresszusán forradalmi előrelépésről számolt be! <a href="https://nlc.hu/forum/?fid=441&topicid=288708" target="_parent">Kérdezz tőle te is!</a>

Ma délután 1 órától a fórum vendége dr. Dohán Orsolya, aki egy órán keresztül válaszol az olvasóknak. Kérdezz tőle te is!

Az onkológus, aki részt vesz a New York-i Albert Einstein Egyetem kutatócsoportjának munkájában, a magyar rákkutatók idei konferenciáján elmondta, hogy az új módszerrel reményeik szerint úgy tudják majd elpusztítani a daganatot, hogy az többé ne újulhasson ki, és a kezelés mellékhatásai is eltörpüljenek a jelenlegi sugárkezelés és kemoterápiás kezelések mellékhatásaihoz képest.

Kérdezz te is dr. Dohán Orsolyától a fórumon! Kattints ide!

A kezelés lényege, hogy egy módosított fehérjét juttatnak a daganatba, amely ott erőteljes radioaktív sugárzást fejt ki, ezáltal elpusztítja a beteg szöveteket, míg az egészségesekben nem tesz kárt.

A kutatások jelenleg az állatkísérletek fázisában vannak, és máris szép eredmények láttak napvilágot: a módszert sikeresen alkalmazták számos daganat (emlő, prosztata, glikóma, melanóma) gyógyítására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top