Aktuális

Vár a hippsy színes világa

Ma már nem divat egy-egy derékvillantással kihívni magunk ellen a sorsot. Főleg amióta a hippsy néhány éve piacra dobta a derékmelegítőt, ami nem csak véd, de kiegészítőnek sem utolsó, hiszen remekül kombinálhatjuk ruhatárunk egyéb darabjaival.

Vár a hippsy színes világaA sokszínűségen (25-féle színben kapható jelenleg), a kényelmen és a minőségen kívül az innovációra is nagy hangsúlyt fektetnek a hippsynél.

Az eredeti Originals derékmelegítőkön kívül gondoltak többek között a sportolókra, a kismamákra, a gyerekekre, az extra fázósakra és a trendkövetőkre is, így utóbbiak mostantól nemcsak a csíkos Fun, de a csipkés, a hímzett és a Svarowski-kövekkel díszített trendi és a különféle mintákkal nyomott Tattoo derékmelegítőket is megtalálják a webshopban.

A vásárlói igényeket szem előtt tartva azonban továbbra sem állnak le a fejlesztésekkel, hiszen a 2011/2012-es őszi/téli kollekciójuk a derékmelegítőkön kívül számtalan más kiegészítőt és ruhadarabot is tartogat az érdeklődők számára (legyen szó bőrövekről, kapucnis kardigánokról, sálakról, pantallókról vagy nőies felsőkről), melyek ugyanazt a sokszínűséget, igényességet és minőséget garantálják, amit már megszokhattunk ettől a fiatalos és lendületes csapattól.

Vár a hippsy® színes világa

Ha unod a plázák egyhangú kínálatát, kukkants be a hippsy színes virtuális világába, ahol biztos, hogy találsz majd egy csomó olyan dolgot, amivel örömet okozhatsz magadnak és szeretteidnek is!

 

További információk:

facebook.com/derekmelegito

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top