Aktuális

Apácának készült a világszépe

A frissen megkoronázott Miss World néhány évvel ezelőtt még egészen másképp képzelte el a jövőjét.
Ivian Lunasol Sarcos Colmenares

Ivian Lunasol Sarcos Colmenares

Kép: dailymail.co.uk 

A londoni világversenyen vasárnap este a venezuelai szépségkirálynőt, Ivian Lunasol Sarcos Colmenarest választották a világ legszebb nőjének. A dél-amerikai lány idáig vezető útja már-már szappanoperába illő történet.

A most 21 éves Ivian ugyanis még gyerekként elveszítette a szüleit, és egy egyházi árvaházban, apácák keze alatt nevelkedett. Tizenévesen aztán úgy döntött, ő maga is apácának áll; öt éven keresztül egy kolostorban tanult, és novícia – vagyis próbaidős apáca – volt. Érettségi után azonban más fordulatot vett az élete: humánerőforrás-menedzsment szakon tanult tovább, majd egy helyi tévécsatornánál helyezkedett el, s itt kapott kedvet és biztatást a szépségversenyzéshez.

A győztes a megválasztását követően elmondta, hogy címét és az ezzel járó befolyását használva elsősorban a magához hasonló embereket, az árvákat, a problémás tinédzsereket és az időseket szeretné segíteni.

A világszépe két udvarhölgye a Puerto Ricó-i Amanda Perez és Fülöp-szigeteki Gwendoline Ruais lett. A versenyen hazánkat Szunai Linda képviselte, aki a 113 induló közül a 28. helyen végzett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top