Aktuális

A Twitter segítségével raboltak ki sztárokat

Orlando Bloom, Megan Fox és Audrina Patridge modell lakását is kiürítették a fiatal betörők, akik egészen új módszerrel mentek biztosra.
Rachel Lee-t négy évre elítélték
Rachel Leet négy évre
elítélték

A „Bling Ring” néven elhíresült banda összesen 3 millió amerikai dollár értékben rövidített meg számtalan hírességet, méghozzá úgy, hogy a Twitter segítségével nyomozták le, otthon van-e a kiszemelt sztár – írja a Stern német hírportál.

Innen tudták, hogy mikor bulizik Lindsay Lohan, vagy épp Paris Hilton Las Vegasban. Az ötlet nem rossz, hiszen jó pár sztár rendszeres Twitter-felhasználó, és előszeretettel posztolja, hogy éppen merre jár, mit csinál.

A huszonéves elkövetőkből álló bandát időközben lefülelte a rendőrség, az egyik elkövetőt, a 21 éves Rachel Leet pedig négy évre ítélték. A lány beismerte, hogy míg Audrina Patridge modell a 2009-es Oscar-bulin szórakozott, társaival a híresség lakásából összesen 40 000 dollár (több mint 8 millió forint) értékben ékszereket, ruhákat és más drága tárgyakat vittek el. A hat tolvajt egyébként a technika nemcsak segítette, de be is tett nekik: térfigyelő kamerák buktatták le őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top