Aktuális

Victoria fogja eltartani a Beckham családot?

A négygyermekes anyuka divatcége olyan sikeres, hogy ha így halad, hamarosan túlszárnyalja férje keresetét is.
Cheryl Cole is szívesen pózol osh-ban
Cheryl Cole is szívesen pózol Poshban

Az egykori Spice Girl saját tervezésű ruháit viszik, mint a cukrot: csak az első negyedévben állítólag több mint 15 millió fontnyi (körülbelül 5 milliárd forintnyi) bevételt hozott Victoria Beckhamnek az üzlet, év végére pedig elérheti a 60 milliót (20 milliárd forintot).

Közeli ismerősei szerint Victoria talán nem is álmodott ilyen sikerről: ha így halad, férje, amúgy minden idők egyik legjobban fizetett labdarúgója, nyugodt szívvel vonulhat vissza a sportéletből.

David, akinek hamarosan lejár ötéves szerződése az LA Galaxynál, ahol körülbelül félmillió fontot keres hetente, a pletykák szerint Párizsban fejezi be pályafutását. Még folynak a tárgyalások, és állítólag sok pénzt ígértek neki, amit kár lenne visszautasítani. Beckhamék mindenesetre nagy dilemma előtt állnak, hiszen David bizonyára nem akarja Los Angelesben hagyni a családot.

A Beckham házaspár éves jövedelme a szponzori szerződésekkel együtt becslések szerint úgy 165 millió (kb 56 milliárd forint) font körül mozog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top