Aktuális

Tanulj kedvezményesen az ELO-val!

Az ELO Kft. az ESCC (European School for Correspondence Courses) magyarországi leányvállalataként 1991 óta van jelen Magyarországon. A holland tulajdonú ESCC Európa egyik legnagyobb távoktatással foglalkozó vállalata, így Magyarországon kívül számos európai országban működik.

Az ELO Kft. tanfolyamai az Európában bevált távoktatás gazdag tapasztalataira épülve lehetővé teszik, hogy a tanulni vágyók  saját környezetükben, otthonukban képezzék magukat, szerezzenek új ismereteket az általuk választott témakörben.

Mivel több mint 80 kurzusból választhatják ki a számukra megfelelőt, a tanulók előszeretettel használják ki a levelező tananyagsorozatok kínálta előnyöket s azok sokszínűségét. Ennek köszönhetően eddig közel 400 000 hallgató döntött úgy, hogy bizalmat szavaz a távoktatásban rejlő lehetőségeknek, és kipróbálja az otthon tanulás kényelmes módszerét, melyhez az ELO Kft. tananyagsorozatai megfelelő szakmai hátteret nyújtanak.

Tanulj kedvezményesen az ELO-val!

 

A kurzusok 10 témát ölelnek fel. A tanulók nyelvi, szakmai és hobbikurzusok közül választhatják ki a számukra leginkább megfelelőt:

Nyelvi tanfolyamok

–      megismerkedhetnek az angol, német, olasz, spanyol, francia, holland, orosz vagy akár a japán nyelvvel,

–      kezdő, középhaladó, haladó vagy üzleti szint is választható (nyelvtől függően),

–      az ELOnet online multimédiás nyelvtanulási programmal a nyelvtanulás játékká válik,

–      a megfelelő nyelvi szint eldöntését szintfelmérő segíti.

Szakmai tanfolyamok

Annak, aki piacképes szaktudásra szeretne szert tenni, esetleg karriercéljai megvalósításához szüksége van új ismeretek elsajátításához, az ELO Kft. szakmai kurzusai jelenthetik a megoldást. Választható szakmai kategóriák:

–      menedzserasszisztens,

–      gazdaság, pénzügy,

–      üzlet és média,

–      számítástechnika.

 

Hobbikurzusok

Azoknak sem kell lemondaniuk a távoktatás kényelméről, akik otthonuk, kertjük, esetleg testük szépítésével foglalkoznának többet, akik egészségükkel kapcsolatban szeretnének új ismereteket szerezni vagy kreativitásukat fejlesztenék.

Ráadásul a kurzusok nagy részénél a tanfolyam elvégzését követően a szakmai partnereknél államilag elismert OKJ-s vizsga tehető, vagy ECDL, EBC*L nemzetközi bizonyítvány szerezhető.

Az ELO Kft. elsődlegesen a tanulói elégedettségét tartja szem előtt. Célja, hogy mindig magas színvonalú szolgáltatásokkal lássa el a magukat képezni vágyó embereket.

Ennek érdekében:

1.      ingyenes szolgáltatásokat nyújt:

2.      kényelmes, stresszmentes képzést kínál:

  •      bármikor elkezdhető tanulmányok
  •      az otthontanulás kényelme
  •      saját tempóban történő tanulás
  •      online házi feladat lehetősége

3.      kedvező árú tanfolyamokat ajánl:

  •     havi részletfizetési lehetőségek
  •     időszakos, nagymértékű kedvezmények

4.      segítséget jelent a döntésben

  •      a próbaleckék bepillantást nyújtanak a tananyagokba

A további részletek megismeréséhez keresse fel az ELO Kft. weboldalát: www.elo.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top