2017. 08. 18. Ilona

Hol vannak a valódi nők?!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A brit énekes, Adéle kiakadt azon, hogy mindenki „le akarja fogyasztani”. Winkler Nóra különvéleménye.

A hír: A brit énekes, Adéle teljesen elégedett teltkarcsú alakjával – nem vágyik kecsesebb formákra. „Szeretek olyan lenni, amilyen vagyok, és ez sosem volt másképp” – nyilatkozta egy interjúban a 23 éves énekesnő, akinek „Rolling In The Deep” és a „Someone Like You” című számát nálunk folyton játsszák a rádiók. Az egészséges önbizalommal felvértezett sztárnak kiforrott véleménye van a fogyás kérdéséről. „Rengetegen vannak, akik állandóan azon rágódnak, hogy hogyan lehetnének soványabbak, vagy hogy lehetne nagyobb mellük. Hát én nem tartozom közéjük, és ezen nem is akarok változtatni. Sőt, lehetőleg nem is barátkozom olyan szörnyű alakokkal, akik azt akarnák, hogy megváltozzam.”


Hol vannak a valódi nők?!Winkler Nóra véleménye: Bírom ezt a csajt. Van a Youtube-on egy olyan felvétele a Someone Like You-nak, amit nála, az otthonában rögzítettek. Mesél benne a pasiról, akihez ezt a számot írta, a szakításukról, de nem is azt figyeltem, amit mond, hanem inkább őt, ahogyan mondja.
Talán nem is érdemes arra szűkíteni őt, hogy a kövérségről/fogyásról mit gondol, mert az csak az egyik megnyilvánulása annak, hogy ez a lány egy „létező” személyiség. Nem a popipar kitalált, kidekázott, összemarketingelt profi kis produktuma, hanem egy ember, aki valamilyen. És magától értetődő természetességgel löki le magáról a felvetést, hogy neki bármiben meg kellene változnia. Miért is kéne? De tényleg, miért?

Azon az otthoni felvételen látszik egy-két részlet a lakásából. Például egy nagyobb könyvespolc. Kandalló, rajta pár személyes tárgy, szobrok, tükrök. Semmi lélegzetelállító, épp csak az látszik, hogy itt valaki lakik, akinek van ízlése. Ül Adéle a fotelben, és ahogy beszél, néha kinéz az ablakon, néha vissza a kamerába, elgondolkodik, elakad, és lehet, hogy ötvenedszerre meséli el, mi a keletkezéstörténete ennek a lírai számnak, igazinak tűnik, ahogy mondja. Ebbe a jelenetbe nem képzelem oda a píárfelelősét, aki a kamera mögött állva figyeli minden szavát, nehogy elhangozzon olyan, ami jobb lenne, ha nem. Voltam ilyen helyzetben, dermesztő volt. Naomi Campbell adott így interjút Velencében, egy szállodai lakosztályban ültünk szemben egymással, de ugrásra készen állt ott egy agresszívabb nő, aki minden szóra figyelt.

A videó alatt futnak a kommentek, és nem meglepő módon, többeket izgat ez a fogyókúrás kérdés. Az egyik hozzászóló – szerintem fiú – megelégelte a korábbi nyafogókat, és nagyon helyrerakós hozzászólásában kifejtette, hogy fogja be az összes csontsovány kretén, vegye már észre hogy ez a csaj szuperjól énekel, méghozzá attól, hogy van saját véleménye, érzése, viszonya a dolgokhoz. Ezért biztosan hidegen hagyja, hogy néhány testképzavaros azzal foglalkozik, hogy lehetne pár kilóval kevesebb. Végezetül azt tanácsolja, menjenek a nyafogók a hűtőszekrényig, és egyenek egy jót belőle.

Szóval nem is csak a testkép miatt, hanem úgy általában, nagyon nagy szükség van olyan példaképekre, akik vállalják, hogy ők valamilyenek. Függetlenül a felszínes elvárásoktól, van egy világuk, amiben köszi, jól vannak.

Címkék: fogyás Adele
Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_583839 2011-09-16 13:18

meg abban bíznak, hogy ducianyu úgysem kacsingál kifelé... meg ha kacsingál is, kinek kellene?

elsi1 2011-09-16 12:41

üzenet teljesen fogható, másrészről ez önmagának is segítség, hiszen ha valamit rendszeresen kijelentünk magunkról, az egy idő után rögzül, azaz igazzá válik (mármint vélemény).

 

 

Ha ezentúl napi 10-szer elmondom,hogy tudod tripla axelt ugrani,tudok tripla axelt ugrani....???:)

elsi1 2011-09-16 12:34

Ezek a ruhák nem az önelfogadásról szólnak.

Ok,hogy molett,de nem kellene mindig fekete sátornak öltöznie

 

 

http://thejasminebrand.com/wp-content/uploa ds/2011/06/adele.jpg

 

http://newbeatsmedia.com/wp-content /uploads/2011/02/adele1.jpg

 

http://topnews.in/light/file s/adele-0-99.jpg

 

http://1.bp.blogspot.com/_XpzVbtlY8wE/S Ug1YKZadBI/AAAAAAAABCE/PXkNIsxr7WY/s400/adele.jpg

 

http:/ /img2.timeinc.net/instyle/images/2008/parties/111408_adele_3 00X400.jpg

 

http://www.hecklerspray.com/wp-content/upload s/2011/01/adele.jpg

 

http://static.nme.com/images/gallery /Adele02MercuryAwardsPA070911.jpg

elsi1 2011-09-16 12:27

Mindenre van példa.

De ha kiválasztasz 20 hollywood-i sztárpasit,csak úgy találomra és megnézed,hány mellett  van karcsú szebomba és hány mellett kellemesen molett nő,akkor...Szóval a karcsú nőkre nagyobb  a kereslet.

Torolt_felhasznalo_583839 2011-09-16 10:56

tudom. de úgy vettem észre, akik szeretik a molett nőket, ők maguk is sokszor pókhasúak.

 

elég ritkán fordul elő, hogy egy kellemesen kisportolt (nem agyongyúrt!) pasi a lötyike nőket kedvelné.

 

az a legjobb, hogy mindenki valakinek a zsánere. csak nem mindegy, mekkora a merítés:-) 

Evica74 2011-09-16 08:12

Ez igaz, de kapaszkodj meg.... Nem kevés férfi szereti a teltebb idomokat. :)

Tudom a formás,izmosat is nagyon sokan. Így kerek a világ.

DanceWithTheDead 2011-09-15 12:38

Direkt végletet írtam, jelezve, hogy az is lehet jó, meg az átlag is... asszem itt nincs olyan, hogy jó és rossz. Itt emberek vannak, az egyik ilyen, a másik olyan, ez a király.