Aktuális

Geszti még mindig tudott újat mutatni

Sajnálhatja, aki nem vett részt a Nők Lapja Café rendezvényén, mert szombaton mindenki megtalálhatta a neki való programot a belváros egyik legkellemesebb helyén.

Fotó: Hernád Géza
Nézd meg a többi fotót is!
Katt a képre!

Fotó: Hernád Géza

A Nők Lapja Café fesztiválnak „jót tett” a Szabadság tér mint helyszín. Már reggel gyülekeztek az emberek, kora délutánra pedig szinte teljesen megtelt a placc. Ahogyan az várható volt, elsősorban nőknek szóló programokkal lehetett találkozni, de a szervezők gondoltak a gyerekekre is, akiket a gyerekfoglalkoztató sátor munkatársaira bízhattak a szülők, ha már nem bírták az iramot.  Természetesen sok nőt elkísért a férje vagy barátja, de láttunk olyan férfiakat is, akik kettesben sétálgattak a gyerekkel a vattacukrostól a játszótérig és vissza.

A rendezvényen a vendégek személyesen is találkozhattak a Nők Lapja Café szakértőivel. Mi is megtudtuk, hogy a böjtölés nem csak testi, hanem szellemi út is, ezért nem érdemes egyedül, felkészülés nélkül belevágni. A hennafestő úrnál akkora sor állt, hogy nem bírtuk kivárni, így tetkó nélkül mentünk tovább, cserébe viszont megtudtuk a stylist szakértő lánytól, Kingától, hogy most már nyugodtan viselhetjük a magas derekú nadrágjainkat, ugyanis az ősszel hiperdivatosak lesznek és persze a trendszínekkel kapcsolatosan is eligazított minket. Ebből annyit osztanánk meg az olvasókkal, hogy divatba jöttek a földszínek és ezekkel szinte lehetetlen mellélőni, mindenkinek jól állnak.

Vásároltunk egy pár macskás fülbevalót, majd elgondolkodtunk rajta, hogy részt vegyünk-e az ingyenes szűrővizsgálatokon, de mivel ott is nagy volt a sor, helyette inkább ittunk egy kávét – a vérnyomással már biztos nem volt gond.

Shodeinde Dorka és Caramel, ahogyan az várható volt, nagy sikert arattak, csakúgy, mint a Gringo Sztár, az este legnagyobb attrakciója.

Fotó: Hernád Géza
Nézd meg a többi fotót is!
Katt a képre!

Fotó: Hernád Géza

Geszti Péter legújabb zenekarában sem bízott semmit a véletlenre. Ahogyan a Rapülőkkel és a Jazz meg Az-zal, most is megtalálta azt a szegmenst, amiben lehet újat és népszerűt alkotni. A Gringo Sztár zenéjéből hiányzik a Rapülők lendületessége, a Jazz+Az romantikája, cserébe viszont felmarkolja az egész ország boldogságát, hogy menthetetlenül optimizmusba fordítsa.  Zeneileg a pop, a reggae, a mulatós diszkó és néha a jazz elemei keverednek benne, attól függően, hogy milyen témájú a dal illetve, hogy mi inspirálta a zeneszerzőt. A produkció működik, méghozzá elég jól. A zenekarban két lány is szerepet kap, Gereben Zita és Sapszon Orsi énekelnek ( Geszti ezt nem erőlteti). Furcsa azonban, hogy egyik lányt sem hallhatjuk önmagában, mindig kvázi-vokálozásra korlátozódik a tevékenységük, ennek ellenére becsülettel „viszik a produkciót”, mert bár Geszti szövegei most is ötletesek, azért az énekbeszéd önmagában egy idő után egyhangúvá válna. A közönség még az ismerkedési fázisnál tart, egyelőre nem fújja kívülről a dalokat, de bizonyára csak idő kérdése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top